Partyflock
 
­ Nederland

Riverland Festival 2014

gepubliceerd door , op
Het festivalseizoen van 2014 is inmiddels van start gegaan! De slippertjes zijn uit de kast gehaald, het zonnetje schijnt en net als alle voorgaande jaren kun je je iedere week weer vermaken op het zoveelste festival. Dit jaar is er weliswaar één weekend anders dan alle anderen. Namelijk, het weekend van Riverland Festival! Op zaterdag 19 juli ga je los tijdens deze spectaculaire nieuwkomer in festivalland. Een onvergetelijke dag vol plezier en vertier op het prachtige Eiland van Maurik. Let's get ready...

DanceVilla Entertainment is in samenwerking met EVM19 al maanden bezig met de grandioze voorbereidingen voor Riverland Festival 2014. Kosten noch moeite worden bespaard om een betoverende productie te droppen voor de échte festivalliefhebber! Tijdens dit dansspektakel zul je van begin tot eind muzikaal worden vermaakt door de crème-de-la-creme van de EDM scene. Namen als: Afro Bros, Dyna, La Fuente, Ziggy, The Darkraver, D-Rashid en FeestDJRuud zullen de meest zomerse dancefloor-fillers ten gehore brengen. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de talenten van de toekomst waaronder natuurlijk de grote winnaar van de DJ contest van Riverland Festival 2014.

House, latin, progressive, urban, hardstyle, freestyle, alle muziekgenres passeren toch wel de revue. Vrijwel voor ieder wat wils! En alsof dit allemaal nog niet genoeg is zijn er nog wel zo'n 100 redenen om een kijkje te komen nemen op het sprookjeseiland van de Betuwe. De organisatie heeft namelijk over alles nagedacht. Ben je moe van al het gedans? Dan plof je even lekker neer in een van de hangmatten. Krijg je het in de avond ietwat koud? Een knetterend groot kampvuur zal je de laatste uurtjes goed warm houden! Wil je juist even afkoelen van al dat gespring? Dan neem je een flinke duik in het water of je jumpt op een van de aanwezige jetski's of flyboards voor een tripje!

Al met al, met dit complete pakket aan faciliteiten in combinatie met de dikste beats en het hoogste entertainment gehalte wordt dit gegarandeerd de beste zomerdag van 2014. Een onvergetelijk waterspektakel waar je nog vaak aan terug zult denken. Maak je nu alvast klaar voor de eerste editie van Riverland Festival! And are you wondering what the story about the golden key is? You will find out soon.. Check de trailer en houd onze socials goed in de gaten!



De earlybirds waren binnen no time uitverkocht en alle latebirds zijn inmiddels ook al vergeven! Zorg ervoor dat je op tijd bent met het bestellen van je regulars, before it's 2 late! Voor tickets en meer info ga je naar: www.riverlandfestival.nl

4 opmerkingen

Dit gaat echt een fantastisch feestje worden!!
Uitspraak van *Niels op woensdag 11 juni 2014 om 14:56:
Lekker dichtbij!!! super veel zin in.


zou ik ook zeggen als ik organisator was!