Partyflock
 
­ Nederland

Ballenfest

gepubliceerd door , op
Ballenfest
11 juni 2014
Anderhalf jaar na de de eerste optredens van MC Ballenbreker is het eindelijk tijd geworden dat deze meester van geschreeuw en takkeherrie zijn eigen feestje lanceert! Geheel in stijl van het zwaar distorded en met snares bezaaide ballenbrekerij zal een rij artiesten van de ballenbrekendste plank klaar staan om jullie te voorzien van de gruwelijkste ballenbreekcore die de mensheid ooit gehoord heeft. Na 14 juni zal Eindhoven nooit meer hetzelfde zijn...

Club Fifties is de Eindhovense locatie waar dit ballenbrekende tafereel plaats zal gaan vinden. Ballenfest zal geopend worden door Pugnac & Zyprexa. Deze artiesten hebben onder meer op Hakkuhgat en BPM al op oorverdovende en vakkundige wijze bewezen de platenspelers meester te zijn. Eén van de vele redenen dat zij de eerste artiesten zijn die het ware geluid achter ballenbreekcore mogen verkondigen. Met een partij industrieel gebeuk waar de honden nog geen brood van lusten zullen zij de keiharde toon meteen zetten.

Future is de tweede dj aan wie de zware taak is opgelegd het door bass verscheurde geluid over de speakers te gooien. Deze veelzijdige artiest heeft op onder andere verschillende Queenscore edities en Superized Kingsday Festival zijn veelzijdigheid laten zien. Hij zal het industriële gebeuk voortzetten en de gulp wagenwijd openen voor een partij lompe industrial en D&B, georkestreerd door de meester in ballenbrekerij: Draidy!

Endonyx is de volgende artiest die deze ballenbrekende avond eer aan zal doen. Hij zal de door Draidy gebaande weg oppakken en zich door het met snares geïnfecteerde pad begeven, langzaam maar zeker op weg naar een partijtje terreur waar ze zelfs in 2001 nog geen weet van hadden.
Vague Entity zal opvolgend met een dikke live set, inclusief twee tracks die hij speciaal voor Ballenfest heeft afgerond, de brug slaan tussen snares en snelheid. Met zijn ongekend harde en vage livesets heeft hij al velen weten te verbazen en voor Ballenfest zal hij de snare-orgie op een waardige manier afsluiten, zodat het enige écht juiste pad meteen met de volle lading geopend kan worden door de volgende artiest.

Doctor Terror zal de ultieme climax van ballenbreekcore laten horen: keiharde terreur! Met een liveset waarvan zelfs de meest ervaren terreurkop nog nokkie zal gaan, zal deze laatste artiest van vanavond ogen doen verbazen en oren nog nét niet laten bloeden. Máárrr een gewaarschuwd mens telt voor twee, neem je oordoppen mee!



Timetable
-2100 Pugnac & Zyprexa (industrial)
-21.45 Future (industrial, crossbreed)
-22.30 Draidy (DnB/slow industrial)
-23.15 Endonyx (terror, DnB, crossbreed)
-00.00 Vague Entity (crossbreed, terror)
-01.00 Doctor Terror (terror, speedcore)
MC Ballenbreker

Schade: €5 aan de deur!

5 opmerkingen

 
wat een k#t flyer :lol:
 
Altijd wat te huilen jij he ?
Goeie fiske dat word t.
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 65798, 65100, 60976}
Uitspraak van verwijderd op donderdag 12 juni 2014 om 20:07:
wat een k#t flyer


Uitspraak van verwijderd op vrijdag 13 juni 2014 om 01:37:
Altijd wat te huilen jij he ?
Goeie fiske dat word t.


Dat het een goed feest wordt dat wil ik wel geloven, maar hij heeft wel gelijk dat de flyer er niet bepaald gelikt uit ziet...
laatste aanpassing
 
Uitspraak van 3x6 - Basic Grooves op vrijdag 13 juni 2014 om 13:21:
Dat het een goed feest wordt dat wil ik wel geloven, maar hij heeft wel gelijk dat de flyer er niet bepaald gelikt uit ziet...


presies :)
 
Eerlijk is eerlijk, ik heb geleerd ;)