Partyflock
 
­ Nederland

Bass Academy Festival · Feesten als een Baas

gepubliceerd door , op
Bass Academy Festival · Feesten als een Baas
27 mei 2014
FeestBass Academy Bootcamp · the in & outdoor festival
Datumzaterdag 14 juni 2014
LocatieNorth Sea Venue
Nederlands
Engels
14 juni presenteert Bass Academy het aller hardste Hardstyle festival van Nederland.Maar liefst 15 uur lang kan je binnen en buiten genieten van de dikste beats gebracht door zowat alle raw hardstyle dj's die er zijn. Met recht wordt Bass Academy door de bezoekers dan ook vaak 'Baas Academy' genoemd. Gewoon omdat het kan: Feesten als een Baas.

Bootcamp Mainstage
Buiten langs het water achter North Sea Venue vind je een groot veld waar BKJN Events events een podium van 30 meter lang zal plaatsen. Naast dit indrukwekkende podium vind je hier buiten ook de toiletten, grote bar en diverse chill-out plaatsen. Via de linker- en de rechterkant kun je de locatie betreden waar je verder komt in de diverse andere zalen. De drill instructeurs die je op deze bootcamp zullen drillen tot het bot zijn:

Ran-D
Crypsis (live)
Luna vs E-Force
Chain Reaction
Desnar
The Geminizers
Titan vs Jack of Sound
Deepack
Hosted by: Mc No-iD

Theracords presents: Mathematics in Insanity
Via de linkerkant van de mainstage betreed je ARE48. De plek waar het voor Bass Academy allemaal ooit begon. De sfeer en gezelligheid met alle liefhebbers is iets waar velen nog over praten. En speciaal hiervoor is Theracords uitgenodigd om de boel 14,5 uur volledig op zijn kop te zetten. Theracords komt dan ook met zo goed als de hele stal van artiesten aantreden en zal naast de nodige combo's en battles zoals altijd zorgen voor veel verrassingen en vuurwerk! De complete line-up ziet er hier volgt uit:

Deetox
Thera
Wavolizer
Degos & Re-Done
Cellrock
Blackburn
Prefix & Density
Aeros
K96
Delete
The DizZorder ft. R-Tillary
Phrantic
Hosted by: Mc Livid

Willen jullie meer of minder buitenlanders?
Als het antwoord meer is, dan val je 14 juni met je neus in de boter! Want struinend door alle gangetjes en paden, kom je ook langs het klaslokaal waar een marathon in Aardrijkskunde wordt gegeven. Hier vind je louter artiesten uit het buitenland waarvan sommige nog niet eerder in Nederland hebben opgetreden en anderen weer een exclusieve live act zullen brengen. 'Geography' brings you the following teachers:

Outbreak
Clockartz
Sasha F (live)
Exit Mind
Wavolizer
Antracks
Scary Clowns
Chaotic Spirit
Hasty Boy
Chris One
Phrantic

Informatieve entree
Als laatste is er nog de area die je overdag als eerste tegenkomt. Want na de visitatie en de kluisjes vind je bij het betreden van de buiten area de 'Informatic Classroom' die volstaat met leraren in opleiding en pas afgestudeerden. Hier vind je:

Jason Payne
Kevin Kaos
Falqon vs Redicate
Senslash
Deazel
Hardcraft

The Masterclasses
Als de nacht valt en alle andere festivals de poorten sluiten, gaat Bass Academy gewoon door en openen de deuren van de Indoor Mainstage zich om je te trakteren op een reeks MasterClasses tot de volgende ochtend 06.00 uur! Natuurlijk word je hier naast al het muzikale geweld ook weer op je wenken bediend met de dikste visuals en 3D shows.
Je docenten zijn:

Radical Redemption (live)
B-Front
Warface
Digital Punk
Sasha F vs Chris One
Dark Pact
Theracords (live)
Phuture Noize
Mc The Russian

Alleen maar vrouwen
Dat is wat je aantreft in de nachtelijke 'Biologieles' op Bass Academy. Als je het tenminste over de docenten hebt, want verder is natuurlijk iedereen van harte welkom. Vergeet de bloempjes en de bijtjes maar, want dit wordt gewoon vanaf het begin af aan vol knallen met:

Fanteria
Malua
Indestructible
Kax Deejay
Dryade

Trailer met alleen maar eindbazen
Bass Academy is tot stand gekomen door het feit dat BKJN Events events en Dj Luna een evenement wilden creëren waar de passie van de bezoekers en de liefde van het losgaan op muziek centraal staat. De essentie van dat gevoel is moeilijk te beschrijven maar speciaal voor Bass Academy festival zijn er een aantal artiesten die dit als geen ander kunnen uitleggen. In 6 exclusieve interviews geven zij zich bloot en krijg je te horen wat de muziek, hun optredens en het publiek met ze doet, wat hun drijfveer is en waar de liefde voor raw vandaan komt. Check hier de trailer over de interviews die binnenkort verschijnen over hét Bass Academy gevoel.



Feesten als een Baas
Doe je standaard op Bass Academy, maar om dit nog meer kracht bij te zetten, verloot BKJN Events events een nog niet eerder vertoonde prijs! Onder alle bezoekers wordt namelijk € 1.000- verloot! Ja, je leest het goed, duizend keiharde eurootjes cash. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een ticket in de reguliere voorverkoop te kopen, het Facebook bericht te liken & delen en iedere keer dat je de Bass Academy Radiocommercial op Fresh FM hoort, dit te melden op je Facebook & Twitter account (vergeet hierbij niet de #bassacademy #feestenalseenbaas #BKJN Events toe te voegen). Hoe meer je deelt, hoe meer kans je maakt! In de laatste paar dagen voor het evenement wordt er een gelukkige winnaar bekend gemaakt die zich als eindbaas op Bass Academy mag presenteren..

Bass Academy Anthem
Binnenkort verschijnt het nieuwe Anthem online, die speciaal voor dit festival geproduceerd is door niemand minder dan Warface & Luna.

Voor tickets en meer info check je www.bkjn.nl of diens social media.

8 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 106925, 63696, 54251}
Feesten als een baas! Zin in! Laat het maar snel de 14e zijn :bounce:
(h) Feesten als een baas (h) Lekker :banana: hier :D

* Laat de pussy's maar naar pussy lounge toe gaan.
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3883, 3752}
Artiest Deazel
Zin in :D !
Artiest {SHOWLIST artist 20224, 106925, 63696}
Like A Boss :honger: (h)
Twee keer Wavolizer, die gasten snappen het.
Werkzaam bij NRG VIBE
Heerlijk die talents areas , wat een dik festival
Artiest {SHOWLIST artist 78576, 169344}
En feesten als een baas gaan we zeker doen! Om half 1 al de trein pakken, gas erop! :D

Uitspraak van lamtak op woensdag 28 mei 2014 om 01:12:
Twee keer Wavolizer, die gasten snappen het niet.