Partyflock

Matrixx at the Park brengt weer zeven dagen lang dance in Hunnerpark

 

Matrixx at the Park brengt weer zeven dagen lang dance in Hunnerpark

gepubliceerd door , op
Tijdens het grootste wandelevenement van de wereld, de Nijmeegse 4Daagse zal Matrixx weer gastheer zijn van het grootste gratis dance-event van Nederland: Matrixx at the Park.
Zeven dagen lang van 12 tot en met 18 juli, meer dan 100 dj's en artiesten, 2 stages, overweldigende licht-, laser- en LEDshows, adembenemend entertainment en meer dan 10.000 bezoekers per dag. Matrixx at the Park is al twee jaar achter elkaar verkozen tot 'Leukste Locatie' van de Zomerfeesten in Nijmegen.

Jupiler Stage
Op de mainstage van Matrixx at the Park, de Jupiler Stage, staan de grootste nationale- en internationale artiesten van nu. Klinkende namen als Sidney Samson, Ummet Ozcan, Shermanology, The Partysquad, Jochen Miller, Frequencerz, La Fuente, The Flexican, FeestDJRuud, Audien, Brennan Heart en de Dj's van 90's Now om er maar een paar te noemen. De Jupiler Stage heeft alles in zich voor wederom een fantastisch feest tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.

Somersby Cider Stage
Het tweede podium van Matrixx at the Park wordt dit jaar omgetovert tot de Somersby Cider Stage en introduceert nieuw talent, frisse concepten en eigentijdse muziek. Matrixx geeft jonge opkomende artiesten de kans om voor een breder en groter publiek hun kunsten en talent te tonen. Elke dag wordt gehost door een ander up-and-coming concept: Bla Bla "All Stars", Fever, Pure Pressure, Brave Burgers, Klankbord, Fack It en Fissa. Deze hosts, zullen de beste Techno, Techhouse, House, Urban en R&B, Deephouse, Bass, Trap en Dubstep ten gehore brengen, gebracht door de artiesten van de toekomst... kom ze checken op de Somersby Cider Stage.

En dit alles is zeven dagen lang helemaal vrij toegankelijk voor iedereen boven de 16 jaar. Kom gratis feesten tijdens Matrixx at the Park.

Voor meer info en line-up, check je www.matrixx.nl

1 opmerking

Jammer weer van Jochen Miller op de woensdag