Partyflock
 
­ Nederland

Muzikale verbreding Pathfinderfestival

gepubliceerd door , op
Een tweede podium, een muzikaal spectrum van afrobeat tot techno, en de ongekende sfeer die het Pathfinderfestival in Zutphen reeds jarenlang uniek maakt in haar soort. Op zaterdag 19 juli worden alle registers opengetrokken om de midzomerse locatie Bronsbergen, gelegen aan het water, om te toveren tot een oase voor de elektronische danceliefhebber.

Nooit eerder was de diversiteit van de programmering op Pathfinder zo groot. Waar op de mainstage niemand minder dan de (inter)nationale grootheden als Cari Lekebusch en Benny Rodrigues acte de présence geven, worden zij omringd door talenten als Qindek, D-Ribeiro en openings-dj Wouter Brok uit Nijmegen.

De tweede area, nieuw dit jaar, bevat een aanstekelijke variatie aan locals. Daktari Soul System uit Deventer trapt de middag af met een warme mix van afro, reggae en funk. Naarmate de dag vordert wordt meer en meer de diepte opgezocht richting techno en dubstep. Hoogtepunt is zonder meer de komst van De Sluwe Vos, de rijzende ster uit de naastgelegen koekstad is misschien wel de snelst groeiende act in de vaderlandse housescene en doet naast Pathfinder zo'n dertig festivals aan dit jaar.

Voor Pathfinder staat één ding buiten kijf: met deze line-up, gecombineerd met een scala aan deco, licht en geluid gaan ze jullie wederom een onvergetelijke dag bezorgen.
Dat er randprogrammering met een knipoog te vinden is, mag geen verrassing heten.

Pathfinderfestival begint om 13:00 uur en we gaan door tot 1:00 uur middernacht.

Kaarten kosten je slechts 18,50 euro (ex fee) en zijn te verkrijgen viakoop tickets en bij Coach in Zutphen.

Complete line-up:
Mainstage:
-Cari Lekebusch
-Benny Rodrigues
-Qindek
-D-Ribeiro
-New Jack City
-Wouter Brok

Tweede Stage:
-Bex & Sjonuf
-De Sluwe Vos
-Moonstones
-Ronnie Baxter
-Mono
-Dean High
-Smooth C
-Daktari Soul System

3 opmerkingen

Hoe durven ze de "Sluwe" op het 2e podium te zetten :(
Staat op de 2e dag van Awakefest! Maak je veel vrienden mee in Dvntr :(
Misschien ergens wat gemist?
Geweldig festival geweest afgelopen jaren :respect: Het is dat ik dan op Tomorrowland zit, maar anders was ik 100% aanwezig geweest!
Uitspraak van Technoboy45 op dinsdag 20 mei 2014 om 18:25:
Hoe durven ze de "Sluwe" op het 2e podium te zetten

Omdat? Een tweede stage hoeft niet minderwaardig te zijn toch?