Partyflock
 
­ Nederland

Mesmerized · Light at Night in Westerunie

gepubliceerd door , op
Mesmerized · Light at Night in Westerunie
18 mei 2014
FeestMesmerized · Light At Night
Datumzaterdag 26 juli 2014
LocatieWesterUnie Site
Op zaterdag 26 juli beleeft de WesterUnie de wereldpremière van Mesmerized 'Light at Night', de nieuwste belevenis van Nederland die iedere muziekliefhebber een keer ervaren moet hebben. Dit event staat helemaal in het teken van de nucleaire reactie tussen muziek en ziel. Mesmerized zal deze dialoog starten door het publiek te laten leiden door mysterie en een hypnotiserende show zal de ziel van het publiek ontwaken.

'It is only through mystery and madness that the soul is revealed' ~ Thomas Moore


Kaarten zijn verkrijgbaar via Mesmerized.nl. De Earlybird kaarten zullen naar verwachting snel uitverkocht raken, dus wees een van de eersten die deel zal uitmaken van deze unieke show.

The Journey to Nirvana
Mesmerized 'Light at Night' bereikt een nieuw hoogtepunt van opwinding volgens de wetten van de natuur: een avond in Nirvana. De elementen van het heelal nemen de avond over. De dieptegang van de melodieën van de muziek houden de ziel in haar greep en nemen haar mee. De lichten, muziek en de sfeer komen samen tot een avond die de volledige aandacht overneemt. Deze avond staat in het teken van de sterren, het publiek, die stralen door de energie die ontstaat bij het bereiken van de ziel door de muziek.
Van de duisternis in het heelal, naar een sterrenhemel die energie afgeeft en het publiek verenigt om samen de reis te maken. Jullie zijn de sterren van de avond en lichten op door innerlijke en uiterlijke schoonheid. Ga met ons mee en laat je ziel leiden naar Nirvana en ontdek de ware betekenis van het thema.

Over Mesmerized
Mesmerized is een nieuw concept, gebracht door Famous-Events Entertainment. Mesmerized is bedacht voor u, het publiek, om de betekenis van het woord Mesmerized waar te maken: de complete aandacht trekken door een onvergetelijke ervaring te bieden.
Om deze reden zal Mesmerized u unieke concepten, club evenementen, festivals, brengen die u nooit ervaren hebt. De avond draait om de mensen en hen een ultiem gevoel van opwinding te geven. Elk concept een andere feel, een andere setting, muziek zo goed dat u euforisch wordt.

1 opmerking