Partyflock
 
­ Nederland

Op 13 September keert Nazomeren Festival terug naar Groningen

gepubliceerd door , op
Na het grote succes van de eerste editie van het Groningse Nazomeren Festival in 2013 kan een vervolg niet uitblijven: de twee editie vindt daarom plaats op zaterdag 13 september 2014.

Nieuwe locatie
Nazomeren Festival wordt dit jaar gehouden op een nieuwe locatie, namelijk op festivalterrein De Roodehaan (niet te verwarren met camping Roodehaan). Dit groene festivalterrein ligt aan de oostkant van de stad Groningen op slechts 5 kilometer vanaf NS Station Groningen (ongeveer 20 minuten fietsen). De nieuwe locatie biedt vele nieuwe mogelijkheden zoals een ruimere opzet van de verschillende podia. Maar ook dikker geluid, meer chillplekken en een extra stage! Wees gerust, het intieme karakter blijft behouden.

Line-up
Een mix van dertig nationale en internationale helden zal, verdeeld over vier podia, het festivalseizoen knallend afsluiten.
Naast de Techno-, Deephouse- en Boel op Stelten-stage verwelkomen ze dit jaar een gloednieuw (vierde) podium, want de Amsterdamse organisatie Kris Kross Amsterdam komt naar Nazomeren Festival. Kris Kross Amsterdam gaat op unieke wijze kriskras door de beste classics, 90's & early 00's hits. Van Michael Jackson tot Salt-n-Pepa en van Vanilla Ice tot Dr. Dre.

De complete line-up:



Start early bird verkoop
De voorverkoop start zaterdag 10 mei 2014 om 12.00 uur. Schrijf het met dikke letters in je agenda, want vorig jaar waren de verschillende early bird kaarten binnen 24 uur uitverkocht! In tegenstelling tot vele andere festivals houd Nazomeren de entreeprijs laag en gelijk aan vorig jaar:

Super Early Birds:€19,50
Early Birds:€24,50
Regulier Ticket:€29,50
Late Ticket:€34,50


Tickets zijn vanaf 10 mei te koop via koop tickets.

3 opmerkingen

 
één van de betere festivals, zo niet de beste in het hoge noorden voor een betaalbare prijs (y)