Partyflock
 
­ Nederland

Het lentefeest van 7th Heaven op 31 mei krijgt driemaal een tien, ben jij er ook weer bij?

gepubliceerd door , op
7th Heaven
4 april 2014
Feest7th Heaven · The Saturday Night Edition
Datumzaterdag 31 mei 2014
LocatieRodenburg Site
De nacht begint voor jou op 31 mei om 10 uur 's avonds, er staan nu maar liefst 10 dj's gepland en je bent al binnen voor 10 euro als je jouw kaartje in de voorverkoop haalt. En dan hebben we het nog niet eens over die vele honderden trouwe 7th Heaven Events bezoekers die er altijd weer zijn en van wie dit feest eigenlijk altijd al een dikke tien krijgt. Het is voor jullie dat 7th Heaven Events het doet, jullie zijn het allerbelangrijkst. Het begint een beetje afgezaagd te klinken, maar bij 7th Heaven Events blijft het toch zo dat alle bezoekers in feite VIP zijn!

De Konings Editie van 7th Heaven Events op Koningsdag is nog maar net voorbij en wat was dat ook weer een geweldig feest. Ondanks dat er in het hele land in elke stad wel wat te doen was en de grote steden bol stonden van de grote evenementen met dikke namen wist toch iedereen die van een heerlijk feest houdt de weg weer te vinden naar club Rodenburg in Beesd. Het feest waar je geen Kapitalen voor een kaartje kwijt bent en je toch als een echte VIP in de watten wordt gelegd door het vriendelijke personeel, dames met schalen vol vers fruit en frisse ijsjes en een direct contact met je favoriete DJ's.


Zo gezellig was het afgelopen zaterdag!

Was jij er ook bij de afgelopen editie van zaterdag 26 april? De foto's staan inmiddels al online. Sta jij er ook tussen? Kijk maar snel hier op de 7th Heaven website!

De eerste paar maanden van 2014 waren een waar gekkenhuis bij 7th Heaven Events. Geen wonder want er was natuurlijk ook wel wat te vieren! Het 8-jarig bestaan, de 100e editie (welk feest vertelt dat na?) en de éénjarige samenwerking met club Rodenburg trokken zoveel mensen dat de file regelmatig tot aan de afslag van de snelweg stond. Maar dat deerde niemand want iedereen bleef de feesten fantastisch vinden. Op 7th Heaven Events blijf jij je, de naam zegt het al, in de zevende hemel voelen.


Bekijk deze aftermovie voor een mooie indruk van de 7th Heaven Events feesten

Dames gratis tot 23:30 uur!
Nu alle anniversaries en jubileums voorbij zijn blijft 7th Heaven Events weer als vanouds gratis voor alle DAMES tot 23:30 uur. Vanwege de grote toeloop raadt 7th Heaven Events iedereen ook aan om je kaartje alvast in de voorverkoop te halen voor maar 10 euro. Het scheelt je toch maar liefst 7,50 met de deurprijs en dat is mooi meegenomen. Een kaartje haal je het snelst door naar www.7thheaven.nl te gaan en op 'Tickets' te klikken!

7th Heaven Events – Line-up 31 mei:
Area 1:
Spider
Ruben Vitalis
Lesley Styles
Ed Mission
MEM
Melvin
Ko-c
Iwan
BeN-E
Mc Stanford
Mc J
Mc UB

Area 3 - Koepelzaal (hosted by Dj's Unlimited):
J*ME Faith
BoogieBlasterz
Ssential

Area 2:
Johan D

Area 3 hosted by Dj's Unlimited
Vanwege de nu al verwachte drukte en toestroom op 31 mei heeft 7th Heaven Events een derde area toegevoegd, welke gehost zal worden door Dj's Unlimited van Lana Bockweg met de volgende dj's: J*ME Faith, BoogieBlasterz en Ssential. Je ziet het, dit gaat weer een supergezellig feest worden!

Natuurlijk wordt je verwend met veel lekkers tussendoor en zal het feest zoals altijd voorzien zijn van een geweldige lasershow, mooie danseressen en de vertrouwde en populaire 7th Heaven Events sfeer. Zaterdag 31 mei wordt er weer eentje om niet te vergeten! Ben jij er ook bij?

Blijf op de hoogte van 7th Heaven Events op je smartphone!
Hebben jullie hem al gezien? 7th Heaven Events heeft nu ook een eigen App, beschikbaar voor Android, iPhone, Blackberry en Windows Mobile! Zoek op '7th Heaven Events' in je favoriete App-store om hem nu te installeren en altijd direct op de hoogte te blijven van de nieuwtjes rond de 7th Heaven Events feesten!

2 opmerkingen

Zeker aanwezig op 31 Mei