Partyflock
 
­ Nederland

Metz komt met (inter)nationale top-djs naar Hoek van Holland

gepubliceerd door , op
We gaan er gewoon vanuit, want op zondag 8 juni is het Eerste Pinksterdag en wordt het warm op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz On The Beach neer bij de al drie jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!

The Real House Event doet met Pinksteren haar naam eer aan: Uit Hongarije komt Muzzaik en verder zullen de volgende Nederlandse toppers in de booth verschijnen: Erick E, Lucien Foort, Chris Rox, DJ Vinny James & Patrick Brown zullen garant staan voor een legendarische strand editie in de Hoek!

Muzzaik is een internationale top act die speciaal voor een echte dikke set zal worden ingevlogen vanuit Hongarije. Wie kent zijn megahit 'Work It' niet. Muzzaik reist over heel de wereld en staat op vele grote festivals en op Ibiza, maar deze avond exclusief op Metz. De volgende man is geliefd bij alle Metzers en is 50% van de formatie Housequake. Erick E komt de zandkorrels in Hoek van Holland weer eens flink laten shaken. Come and feel it! Maar dat is nog niet alles want ook de dreadman Lucien Foort komt mee naar Beachclub Royal Na zijn dikke set on the Beach in rockanje moet ook Hoek van Holland kennismaken met zijn nieuwe real house sound. Last but not least zullen de Residents Chris Rox & Vinny James weer aantonen wat zij in hun in mars hebben. De vocalen zijn deze avond in handen van Patrick Brown

Metz & Beachclub Royal zorgen al vier jaar lang voor het enige echte strandfeest in Hoek van Holland. En op deze Eerste Pinksterdag (de volgende dag is iedereen vrij) zal de eerste editie van deze zomer plaatsvinden aan het geliefde strand van alle Metzers. Natuurlijk beginnen we al vroeg,om 16.00 uur en we gaan door tot 01.00 zodat iedereen gewoon nog van zijn Tweede Pinksterdag kan gaan genieten.

Tickets bestel je voor €15 bij koop tickets.