Partyflock
 
­ Nederland

The Waterline: Uniek festival in Fort Voordorp
Laatste 70 early bird kaarten in de verkoop

gepubliceerd door , op
The Waterline
15 mei 2014
FeestThe Waterline · In- en outdoor festival
Datumzaterdag 7 juni 2014
LocatieFort Voordorp Site
De eerste 850 kaarten voor het waanzinnige nieuwe festival The Waterline op zaterdag 7 juni zijn inmiddels al verkocht. Dit festival op een schitterend historisch Fort met binnen- en buitenarea's wil niemand missen. Haal daarom nu je kaartjes in huis! Nog nooit in alle 4 jaar van haar bestaan heeft Full Moon op zo'n mooie locatie een festival neergezet. Het mooiste fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie uit 1869. Maar welk Fort dan? Lees snel verder!

Full Moon Exclusive's The Waterline zal plaatsvinden op Fort Voordorp, net buiten Utrecht! Dit geweldige fort ligt op een eiland in het water, bereikbaar over een mooie authentieke eikenhouten bielzen brug. Een groene vallei rondom de stellingen biedt een schitterend decor voor The Waterline. Het is een prachtig gelegen historisch Fort dat ooit als onderdeel van de Hollandse Waterlinie deel uitmaakte van de landsverdediging!



Vier area's: Main area - Trance area - Bigroom/hardtrance area - Club area
Verschillende in- en outdoorarea's zijn met elkaar verbonden. Je kunt van binnen naar buiten, tussen en op de stellingen, met geweldig uitzicht op het festival vanaf de mooie groene hellingen. De foto's geven al een indruk van het waanzinnige terrein en de ruimten in het fort, maar je moet er geweest zijn om de magie te voelen. Chillen in de vallei met het mooiste uitzicht over het water, de weilanden en het festival. Full Moon is bezig met een zeer gevarieerde line-up voor de vier verschillende area's in verschillende muziekstijlen: trance, house, clubhouse en hardtrance.



Allerlaatste 70 early bird tickets van €35 wees er snel bij!
Dit scheelt maar liefst 24,50 op de prijs van een regular ticket, dus pak je voordeel! Full Moon heeft nu ook een aantal exclusieve VIP-area's ingericht. Alle Early Bird VIP kaarten zijn € 42,50. Een schitterend festival in een unieke locatie met de beste dj's, 12 uur lang. Haal je kaartje nu in huis voordat de Early Bird's uitverkocht zijn!

The Waterline zal je versteld laten staan met zo'n mooi buitenterrein!
Het festival begint al om 15:00 in de middag en duurt tot 3:00 diep in de nacht. Fort Voordorp beschikt over heel veel verschillende dans- en feestarea's en mogelijkheden, zowel binnen als buiten en is dus voor elk weertype geschikt. Bij mooi weer gaan de glazen roldeuren en glazen daken open, alles is mogelijk in dit mooi verbouwde exclusieve 19e eeuwse fort. Zelfs bij heel slecht weer biedt het fort plaats om het hele festival binnen te houden. Natuurlijk gaan we daar niet van uit!



The Waterline brengt je het meest spectaculaire en onovertroffen Full Moon feest deze zomer! Nu er al meer dan 850 kaarten zijn verkocht en met nog twee maanden te gaan zal The Waterline zeker uitverkocht worden. Mis het niet, haal nu je kaartje in huis! Bespaar maar liefst 24,50 door nu je kaartje te halen. Zorg dat je ze niet mist voor ze uitverkocht zijn. Tickets haal je het snelst via: www.full-moon.nu/buy-tickets



Parkeren
Als je aan komt bij Fort Voordorp rijd je via een authentieke ophaalbrug uit 1869 naar het parkeerdek op het eiland. Op dit parkeerdek is plaats voor 200 auto's. Daarnaast is voor The Waterline een parkeerplaats vlakbij de locatie geregeld, vanwaar je met pendelbussen van en naar het festival vervoerd wordt. Meer informatie hierover volgt snel!

4 opmerkingen

Noem het dan gewoon 'de Waterlinie' anglofielen.
 
Wat krijg je als VIP? Mag je dan op het eiland parkeren?
Uitspraak van verwijderd op donderdag 15 mei 2014 om 11:22:
Wat krijg je als VIP? Mag je dan op het eiland parkeren?


Volgens mij met je helicopter.........
Bn benieuwd of het door gaat lees in de media dat er bij de gemeente geen vergunning is en maar 800 mensen komen volgens de organisatie hier staat iets anders de eerst 850 zijn al verkocht :)