Partyflock
 
­ Nederland

Early bird tickets, extra area en artiesten Dance Boulevard 2014

gepubliceerd door , op
Early bird tickets, extra area en artiesten Dance Boulevard 2014
29 april 2014
Op woensdagavond 30 april start de early bird verkoop van Dance Boulevard 2014. Wil je er weer bij zijn? Kruip dan de 30ste om 19.00u achter je computer en scoor een voordelig ticket voor jou en je vrienden! Er zijn 500 van deze tickets beschikbaar.

Inmiddels zijn de eerste namen bekend die verdeelt over 4 podia de zevende editie tot een feest gaan maken:
- Radical Redemption
- Frequencerz
- The Partysquad
- Billy the Kit
- Mark with a K
- Ralvero
- Dark-E
- Dyna
- Kenneth G

Want Dance Boulevard groeit komend jaar met een nieuwe area! Dit is de vierde area en hij heet: RAGE by Ralvero. Deze area wordt gehost door DJ Ralvero en hier gaat het knallen met stevige electro house. Op de eerste zaterdag van augustus kun je voortaan terecht bij 4 area's met hardstyle, eclectic, freestyle en electro house.

Oriental Hardstyle
Al jaren is de hardstyle verbonden aan Dance Boulevard. Al hangt er dit jaar een mysterieuze sfeer met een raw randje. Waan je in Oosterse sferen in de oriental hardstyle. Is hardstyle jouw ding? Dan moet je hier zijn!

House of Colours
Treedt binnen in de kleurrijke House of Colours. Hier hoor je eclectic beats en dirty house.
Deze area is omgetoverd tot één vrolijke en fantasierijke area. Vergeet de dagelijks sleur en laat je meenemen in de House of Colours!

Long Island Freestyle
Een zonnige dag met je voeten in het zand. Met je vrienden genieten van een lekkere cocktail en stampen op beats van vroeger. Waar is dat feestje? Hier is dat Freestyle feestje.

RAGE by Ralvero
De nieuwe area op Dance Boulevard wordt gehost door niemand minder dan DJ Ralvero. Hij heeft een paar dikke namen uitgenodigd om er samen met jou en je vrienden een waar feest van te maken op deze nieuwe buitenstage. EDM verovert de wereld en daarom mag deze stage niet ontbreken op Dance Boulevard!

Early Bird
Woensdag 30 april om 19.00 uur start de verkoop van 500 early bird tickets. Deze zijn alleen online verkrijgbaar. De prijs van een early bird ticket is €19.50 (ex fee). Je kunt hiervoor 11 uur lang uit je plaat aan De Boulevard. Zodra de early bird tickets op zijn start de reguliere voorverkoop. Deze kaarten kosten €25.00 (ex fee) en zijn, net als de early bird tickets, verkrijgbaar via koop tickets.

Alvast in de stemming komen? Bekijk dan nu de aftermovie van 2013: