Partyflock
 
­ Nederland

18hrs Festival & Elrow present Kingsday Madness, Riekerhaven Amsterdam + official after

gepubliceerd door , op
Het is bijna zover de allereerste Koningsdag! 18hrs festival & het Spaanse elrow gaan dit uitbundig vieren tijdens de allereerste editie van Kingsday Madness op de Riekerhaven in Amsterdam. 1 Stage, 7 DJ's, massa's opblaasspullen, overweldigende hoeveelheden oranje confetti, clowns, steltenlopers, maffe acts en natuurlijk techno!

Teaser
elrow is inmiddels twee keer met groot succes te gast geweest bij 18hrs festival. Wat een feest! Mocht je dit gemist hebben en benieuwd zijn naar de elrow beleving, check dan nu de teaser voor Kingsday Madness op Sportpark Riekerhaven Amsterdam.



Line-up
Naast de Spaanse elrow resident dj's Oscar Aguilera & De La Swing komt er een stevige buitenlandse dj delegatie naar Amsterdam met de "Queen of techno" Monika Kruse en de Franse Candeza held Technasia. De Nederlandse inbreng bestaat uit publiekslieveling Benny Rodrigues en 2000 and One (100% pure) en Joey Daniel (300MPH).

Complete line-up:
Monika Kruse Duitsland
Technasia Frankrijk
Benny Rodrigues
2000 and One B2B Joey Daniel
Oscar Aguilera Spanje
De La Swing Spanje

Riekerhaven Amsterdam
De locatie voor dit koningsdag spektakel is de Riekerhaven in Amsterdam.
Dit sportpark ligt net buiten het centrum van Amsterdam uit de drukte en is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de fiets.

Tickets
Reguliere tickets zijn nu nog te koop voor € 13,95 op www.kingsdaymadness.nl.
De laatste tickets zullen € 17,95 kosten.

Combitickets
Voor de diehard 18hrs festival fans zijn er ook combitickets voor 18hrs Festival (12 juli 2014) & Kingsday Madness te koop. Een combiticket kost slechts €40 (ex fee), daar pak je toch €10,95 voordeel mee.

After in de BEAT Club
Uiteraard mag een goede after niet ontbreken tijdens de eerste kingsday. Direct na afloop van Kingsday Madness (20:00) gaat het feest verder in de Amsterdamse BEAT Club op het Leidseplein tot 04:00 in de morgen. Tickets kosten in de voorverkoop slechts 9 euro. De slimmeriken kopen natuurlijk een Total Madness Ticket €17,95 (18hrs festival presents Kingsday Madness Riekerhaven + Afterparty BEAT Club Amsterdam).

1 opmerking

Dit wordt heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllll dik! :-d