Partyflock
 
­ Nederland

Rotterdamse deephouse-held Sandeep nodigt Franse Dan Ghenacia uit

gepubliceerd door , op
The Deep
27 maart 2014
Op vrijdag 18 april is het tijd voor de tweede editie van Sandeep's kersverse concept 'The Deep'. Na een meer dan geslaagde eerste editie doet The Deep er een schepje bovenop door de Franse underground held Dan Ghenacia uit te nodigen.

Sandeep is één van de meest toonaangevende dj's van de Nederlandse Deep House scene. Elke maand nodigt hij één van zijn favoriete artiesten uit om de decks met hem te delen en jullie een nacht lang mee te nemen op een diepe reis in de ondergrondse club Toffler. Dan Ghenacia is deze keer aan de beurt.

De eerste keer dat Sandeep de beruchte DC10 op Ibiza bezocht was hij gelijk verkocht. Niet alleen door de heerlijke sfeer maar vooral ook omdat er een dj stond te draaien die hem werkelijk omver blies. Deze dj bleek Dan Ghenacia te zijn en Sandeep nam zich voor dat als hij ooit een eigen avond zou hosten dat deze dj absoluut moest komen draaien. En dat gaat nu eindelijk gebeuren.

Dan Ghenacia wordt al jaren gezien als één van de grote mannen in de Parijse undergound scène. Daarnaast is hij al ruim 10 jaar resident van DC10 en de immens populaire Circoloco feesten, waar hij bijna elke week draait. De laatste twee jaar vormt hij, samen met Dyed Soundorom en Shonky, het trio Apollonia. Momenteel touren zij over de hele wereld en verzorgen shows in de grootste club en op de populairste festivals. Maar op 18 april kom Dan Ghenacia solo naar de tunnel. Zijn diepe, warme, sexy, groovy sound past perfect in het plaatje van The Deep en daarom komt hij een lekkere lange set draaien. Iets waar hij zelf ook groot liefhebber van is. Een must see.

Tickets zijn verkrijgbaar via koop tickets