Partyflock
 
­ Nederland

Loveland Festival line-up na bekendmaking Adam Beyer compleet

gepubliceerd door , op
Voor het negende jaar op rij vindt dit jaar Loveland Festival plaats in het Sloterpark in Amsterdam. Op zaterdag 9 augustus staat het grootste eendaagse dancefestival van de hoofdstad weer op het programma. De organisatie is blij en trots dat het ook dit jaar is gelukt om een kwalitatief hoogstaande line-up naar Nederland te halen.

Sinds 2005 is het Sloterpark onlosmakelijk verbonden met het jaarlijks terugkerende Loveland Festival. Wat begon als een klein feest voor muziekliefhebbers is inmiddels uitgegroeid tot het grootste eendaagse dancefestival van de hoofdstad. Verdeeld over zes stages worden diverse stijlen van het house- en technospectrum belicht.

Nieuwe gezichten in de line-up
Al jarenlang weet de organisatie de grootste namen uit de industrie naar het Amsterdamse Sloterpark te halen in het tweede weekend van augustus. Dit jaar is geen uitzondering, maar er is wel vernieuwing. Ten opzichte van 2013 zijn er veel nieuwe gezichten in het programma. Tot de headliners van het festival mogen worden gerekend de op Loveland debuterende Adam Beyer, Maceo Plex, Solomun, Dubfire, Sasha, Guy Gerber en Extrawelt. Ook Nederland is vertegenwoordigd met populaire artiesten als Joris Voorn, Secret Cinema en Egbert.

Liefde voor muziek
Na eerdere zonovergoten en uitverkochte edities heeft de organisatie veel zin om op zaterdag 9 augustus voor de negende keer op rij het Loveland Festival op touw te zetten. Loveland werd in 1995 geboren door de liefde voor de muziek van Marnix Bal en is deze liefde nooit uit het oog verloren. Over de zes stages verdeeld zijn diverse stijlen in de dancemuziek te horen.

Tickets zijn voor €44 (early bird) te koop bij YourTicketProvider.