Partyflock
 
­

Pussy lounge Belgium · latest info

gepubliceerd door , op
Nederlands
Engels
Aanstaande zaterdag reist Pussy lounge af naar de Lotto Arena voor de allereerste indooreditie van het concept in België. Naast de vertrouwde residents Ruthless, Darkraver, Paul Elstak en Mental Theo zijn ook Pat B, Coone, The Viper en Korsakoff in Antwerpen te vinden. Samen met jou, de danseressen en alle specials zorgen zij voor de unieke Pussy lounge formule! Ben jij klaar voor een avond vol gezelligheid en gekke stunts in Antwerpen? Alle laatste informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de time table, vind je in dit bericht. Deze eerste Pussy lounge indoor-editie in België zal in de voorverkoop uitverkocht gaan, dus wees er snel bij! Tot zaterdag.

Time table
22.00 – 23.30 Pat B
23.00 – 00.30 Mark with a K
00.00 – 01.30 Ruthless
01.00 – 02.30 Darkraver
02.00 – 03.00 Coone
03.00 – 03.30 Resident Rumble
03.30 – 04.30 The Viper
04.00 – 05.30 Paul Elstak
05.00 – 06.30 Mental Theo
06.00 – 07.00 Korsakoff

Hosted by Ruffian

Tickets
Tickets zijn nog verkrijgbaar via de b2s ticketshop.

Volg Pussy lounge online!
Tijdens Pussy lounge wordt er een hoop foto-, audio- en videomateriaal gedeeld op de social media kanalen van b2s. Volg b2s via Facebook, Twitter, YouTube, Soundcloud, Google, Instagram & Tumblr om op de hoogte te blijven wat er tijdens het evenement gebeurt. Gebruik altijd de hashtag #Pussylounge wanneer je iets over het evenement post op social media.

Snapchat
Voeg officialb2s toe op Snapchat en zie een exclusief Backstage verslag van Pussy lounge Belgium met foto's en video's.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera's
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Pussy lounge is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €6 en hiernaast betaal je €5 borg, die je bij het inleveren van de sleutel weer terugkrijgt. Zorg er voor dat je contant geld meeneemt, want je kunt hier niet pinnen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
In de Lotto Arena bevinden zich diverse muntkassa's. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. b2s raadt je aan om altijd voldoende contant geld mee te nemen naar het evenement, omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding. Hiernaast zit er voor het Sportpaleis een pinautomaat waar je contant geld kunt opnemen.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimte mogelijk.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Antwerpen. Dit is 'zero tolerance'. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen.

Celebrate Safe
Tijdens Pussy lounge feesten we veilig! Check de Celebrate Safe website voor meer informatie. Verdenk je iemand er van dat hij/zij te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Openbaar vervoer
Je toegangskaart voor Pussy lounge is ook geldig als combiticket voor het openbaar vervoer van De Lijn in Antwerpen en elders in Vlaanderen bij je verplaatsing naar en van de Lotto Arena. Het garandeert je niet alleen de toegang tot het event, maar ook het vrije gebruik van trams en bussen van De Lijn naar het evenement en na afloop weer terug.

Vlakbij het Centraal Station van Antwerpen bevindt zich het Astridplein, waar je kan overstappen op de trams en bussen van De Lijn met je combiticket. Er wordt bij het sluiten van de metro (00u30 tot 05u30) een busdienst ingezet op lijn 3 (P&R Schoten – centraal station – P&R Melsele), die om het uur voor het Sportpaleis vertrekt om dit op te vangen.

Auto & Parkeren
Mis het begin van een evenement niet! Vertrek tijdig en informeer je de links hieronder over wegwerkzaamheden en eventuele fileproblemen in de buurt:
www.verkeerscentrum.be
www.wegeninfo.be
www.wegenwerken.be

Volg de borden 'Sportpaleis' vanaf de snelweg om bij de Lotto Arena te komen. Er zullen tijdens Pussy lounge verschillende parkeerterreinen geopend zijn, namelijk Vaart en Ten Eeckhove. Volg de borden 'P Vaart' en 'P Ten Eeckhove' en de instructies van het parkeerpersoneel goed op.

Bussen
Kom je met een georganiseerde busreis naar Pussy lounge? Meld jouw bus dan aan via info@b2s.nl. Als je dit vooraf aan het evenement doet, hoef je geen parkeerkosten te betalen en krijg je een parkeerticket toegestuurd.

Meer informatie
Voor meer informatie over Pussy lounge check je deze website.

6 opmerkingen

 
ZIN IN! :cheer:
Hopelijk word er ditkeer goed gecontroleerd op t rookbeleid
Behhhhhhhhhh