Partyflock
 
­ Nederland

Waar is nou een lekker feestje op Koningsdag in Amsterdam?

gepubliceerd door , op
Zaterdag 26 april zijn er natuurlijk veel leuke feesten in de stad, maar er is er eentje die je zeker niet mag missen als je van Koningsdag houdt. Op het Waterlooplein midden in de stad tussen alle feesten, podia met bandjes en dj's en grachten vol boten met feestvierders vind je het beste feestje natuurlijk bij Kingsday on Waterloo! Omdat het vorig jaar zo'n succes was met de hele dag door gezelligheid, ook dit jaar weer een lekker feestje voor iedereen met een drankje en goede muziek. De toegang is gratis, gewoon lekker samen feestvieren!

Koningsdag is natuurlijk de dag om eens lekker in Amsterdam uit te gaan. Kijk je ogen uit op de grachten, de feesten bij de pleinen en doe je tegoed aan de hapjes die je onderweg tegenkomt. Dwaal samen rond op de Vrijmarkt, het Rembrandtplein, de Dam, Utrechtsestraat, het Amstelveld of de Prinsengracht en geniet van Koningsdag in hartje Amsterdam. Dan hoef je niet naar de feesten aan de rand van de stad waar buiten de feesten zelf niks te doen is maar kun je tot 's avonds 21u gewoon met je familie of vrienden lekker in het centrum van de stad blijven voor een heerlijk feestje op het Waterlooplein. En daarna door naar één van de beroemde clubs zoals Escape, AIR, Studio 80 enz.


Koningsdag in Amsterdam, lekker dwalen langs de grachten en pleinen

Er wordt voor Kingsday on Waterloo goed uitgepakt met de hele dag alleen maar goede dj's die je kent van de grote feesten, maar dan op een knus en gezellig feestje midden in de stad. Dat is toch het leukste wat er is? Het maakt niet uit hoe laat je komt, tot 21 uur is er altijd plaats en ben je welkom! Was er al gezegd dat dit feestje gewoon gratis is?


Koningsdag in Amsterdam, hoe gezellig is dat!

Natuurlijk is het Waterlooplein goed te bereiken en ligt het vlakbij station en metro. Maar wil je toch op Kingsday met de auto naar Amsterdam komen dan zit de Waterlooplein-garage direct om de hoek. Als die al vol is kun je tussen het Waterlooplein en het scheepvaart museum genoeg plek vinden. Parkeren is nog gratis ook op Koningsdag!

Vorig jaar was het King meets Queen feest één van de pareltjes op 30 april waar iedereen die er is geweest vol lof over was. Natuurlijk gaan ze die traditie dit jaar doorzetten maar dan op de nieuwe dag 26 april! Ga jij hier ook naartoe? Laat het je vrienden weten door hem hier op Partyflock in je agenda te zetten!

4 opmerkingen

OP het NDSM WERF tot 06:00 :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
Waterloo en even gezellig de stad in!!!! :) ;)

Of even met de boot aanmeren bij het Waterlooplein.
laatste aanpassing
plein is open voor iedereen dus kunnen meer mensen komen! geen hekken of zo iets.
laatste aanpassing