Partyflock
 
­ Nederland

Output: The Raw Society
Winnaar DJ contest, timetable en alle informatie

gepubliceerd door , op
Output
14 januari 2014
FeestOutput · The Raw Society
Datumzaterdag 15 maart 2014
LocatieDynamo Site
Na drie succesvolle edities is de tijd aangebroken voor een nieuwe editie van Output: The Raw Society. Op zaterdag 15 maart 2014 zullen de rauwste acts op de vierde editie van Output: The Raw Society aanwezig zijn om jullie honger naar de echte raw hardstyle te stillen.

Sinds Inner Vision en Yu'R - Events hun krachten voor het eerst bundelden in september 2012 voor de eerste samenkomst van The Raw Society bouwden zij gestaag aan de opkomst van Output: The Raw Society. Na drie geslaagde edities is het nu tijd voor de vierde samenkomst waar The Raw Society weer snoeihard van zich zal laten horen.

Al sinds de eerste editie zoekt Output naar talentvolle en upcoming artiesten die de raw hardstyle sound representeren en op het punt staan van doorbreken. Artiesten zoals Frequencerz, Adaro, Tartaros, Titan, Jack of Sound, Solutio & The I's en vele anderen waren al ambassadeurs van The Raw Society.

Deze editie is het de beurt aan de volgende lichting van raw hardstyle acts om de oneindige honger van The Raw Society te stillen. Namens Theracords zal DJ Thera de bezoekers verwennen met een energieke set zoals alleen hij die kan neerzetten. The Machine heeft zich de afgelopen tijd volledig toegewijd aan het produceren van nieuwe, rauwe tracks die hij tijdens zijn volledig vernieuwde live-act tijdens Output: The Raw Society zal presenteren.

Na hun missie om het GelreDome te slopen als onderdeel van Team Red komt Phuture Noize naar Eindhoven om Dynamo op zijn fundering te laten beven. Vaste krachten The Geminizers keren wederom terug. Al sinds de eerste editie zijn zij een vaste waarde en bewijzen ze keer op keer dat zij als geen ander weten hoe een raw hardstyle feest gebouwd moet worden.

Upcoming talent Legacy zal ook wederom aanwezig zijn. Nadat hij de vorige editie de DJ Contest had gewonnen is hij direct de studio ingedoken om nog meer materiaal te produceren. Speciaal voor deze editie van Output: The Raw Society heeft Legacy ook het anthem geproduceerd. Het anthem wordt tijdens zijn set gepresenteerd tijdens de speciale opening van de avond. Last but not least zal de winnaar van de DJ Contest de avond openen.

Winnaar dj contest
Ook deze editie was er weer een DJ Contest. Vele raw hardstyle talents stuurden hun mix in, maar na een zorgvuldige selectie werd duidelijk wie deze contest heeft gewonnen en deze editie van Output: The Raw Society mag openen. Deze winnaar is: Stainless Steel! Van harte gefeliciteerd!

  • Area 2
  • za 22:00 - 23:00:  Nederland hardcore, hardstyle
  • za 23:00 - 00:00:  Nederland hardstyle
  • zo 00:00 - 01:00:  Nederland hardstyle
  • zo 01:00 - 02:00:  Nederland hardcore, hardstyle
  • zo 02:00 - 03:00:  Nederland hardstyle
  • zo 03:00 - 04:00:  Nederland hardcore

Trailer


Tickets
Tickets (€10) zijn verkrijgbaar via [presale element=party id=263531 type=paylogic] en bij Dynamo Boxoffice.

Bereikbaarheid
Plan je reis naar Dynamo zorgvuldig. Dynamo ligt op slechts 7 minuten lopen van het centraal station van Eindhoven. Plan je reis met het openbaar vervoer via www.9292.nl. Als je met de auto komt is het navigatieadres de Ten Hagestraat 6a, 5611 EG, Eindhoven.

Minimum age
De minimumleeftijd is 16. Legitimatie is verplicht, zonder legitimatie geen toegang.

Nix<18
Alcoholhoudende dranken zijn verboden voor personen onder de 18 jaar oud. Alcoholische dranken kun je alleen kopen met een polsbandje. Deze worden verstrekt bij binnenkomst.

Aftermovies output: the raw society
Check de aftermovies van de vorige edities:

15-09-2012:


31-03-2013:


09-11-2013:

2 opmerkingen