Partyflock
 
­ Nederland

Line-up voor tweede dag Rebirth Festival compleet

gepubliceerd door , op
De kick-off van het festivalseizoen vier je dit jaar twee dagen lang tijdens Rebirth Festival. Met de bekendmaking van de programmering voor de Crazy Carnival-area en de Gezelligheid kent geen tijd-area is de line-up voor Day 2 nu ook compleet. Naast de al bekend gemaakte Rebirth main-stage is er met drie goedgevulde area's voor ieder wat wils op zondag 13 april aan de Raamse Akkers in Haaren.

Na het succes van de Rebirth Festival Crazy Sunday keert de house dit jaar terug met een eigen area: Rebirth's Crazy Carnival. Hier zorgen La Fuente, Girls Love DJs, Dirtcaps, Puresang, Puinhoop Kollektiv, David Ghetto, Jones, Berend B. en Lanx voor de beats. Niets is in deze area te gek, dus zorg dat je erbij bent. Één ding kan Rebirth nu al verklappen, er zal nog een extra headliner worden toegevoegd aan de line-up!

Het oergezellige “Gezelligheid kent geen tijd” – concept biedt ruimte aan de liefhebbers van het levenslied. Er zal speciaal voor de trouwe Rebirth bezoekers een groot bruin café worden opgebouwd aan de Raamse Akkers. Hier zullen de gehele dag verschillende acts optreden zoals Vinzzent, Arjon, Tim Schalkx, Tom Haver, Pascal Redeker, Jack van Gestel en DJ Carlo. Dat is dus een absolute feestgarantie van 12.00 tot 22.00 in een sfeervolle ambiance. .

Rebirth Festival Day 1
Day 1 van Rebirth Festival is bijna uitverkocht. Wacht niet te lang met het kopen van je ticket. Op Day 1 van Rebirth Festival geniet je van de beste hardstyle namen op de Rebirth Mainstage en in de snoeiharde Rebellion area. Hier zie je DJ's als Wildstylez vs Noisecontrollers, D-Block & S-te-Fan, Coone, Gunz for Hire, Crypsis live, Avio live, Titan, Zany en Thera. Check de site voor de complete line-up en verdere info.

Informatie kaartverkoop
Kaarten koop je nu via www.rebirth-festival.nl.

Prijzen
Zaterdag - Day 1 Regular ticket:€35
Zaterdag - Day 1 VIP ticket:uitverkocht
Zondag - Day 2 Regular ticket:€22,50
Zondag - Day 2 VIP ticket:€37,50


Minimumleeftijd: 17+
De minimumleeftijd om Rebirth Festival te bezoeken is 17 jaar. ID is verplicht. Gezien de verhoging van de alcoholwet, zal de organisatie ook naar de minimumleeftijd moeten kijken. Komend jaar stelt de organisatie de grens dus op 17 jaar en ouder, zodat iedereen die vorig jaar als 16-jarige de evenementen heeft kunnen bezoeken, dit jaar niet uitgesloten wordt.

Pendelbussen
Ook dit jaar zullen er pendelbussen rijden die aansluiten op het nachtnet via station Den Bosch.
Check de tijden via: www.rebirth-festival.nl/info/pendeldienst/

Rebirth Festival 2014: Two days of hardstyle madness!