Partyflock
 
­ Nederland

Nieuw concept Hard2B in Bollee Rhenen

gepubliceerd door , op
Demolition
10 februari 2014
Na de eerste twee succesvolle edities van de Hard2B playoffs komt Hard2B met een nieuw concept in Club Bollee Events genaamd Demolition. De naam zegt al genoeg, op 15 maart zullen verschillende hardstyle dj's hun slopende beukwerk laten horen, met dit keer een lekker rauw tintje eraan. Raw beats zullen knallen binnen de muren van Bollee Events.

De eerste twee edities van de Hard2B playoffs waren vooral gebaseerd op het hardstyle talent in de regio. Goed om te zien hoeveel talent Nederland eigenlijk te bieden heeft en daarnaast hebben ze zelfs aanmeldingen van dj's uit het buitenland gehad. Met Demolition staat de nadruk niet op de dj contests, maar op de muziek! Ben jij klaar om een nachtje te beuken? This is...Demolition!

Line-up:

Atmozfears
Tim van de Stadt a.k.a Atmozfears is één van de snelst groeiende talenten in de scene en heeft al op de grootste feesten zoals Defqon.1 Festival, Intents Festival en Knock Out gestaan. Met zijn emotionele en energieke sound weet hij zich te onderscheiden van anderen. Van euforisch tot raw, hij kan t allebei!

The Addictz
Deze raw maniacs hebben samen en individueel al op verschillende evenementen in de regio Rhenen gestaan en zullen jullie voorzien van het echte beukwerk!

Isolatorz
Een dj-duo met een energieke sound afkomstig uit Wageningen. Deze mannen houden zowel van euforisch als van rauw. Een waardige aanvulling op de line-up voor Demolition.

San Marco
San Marco is al ongeveer vier jaar actief met draaien op regionale feesten, hij is resident dj op het feest 'Madness' en ook is hij iedere vrijdag te horen op Real Hardstyle Radio.

Maxi-G
Tijdens de laatste uurtjes van Demolition zal hij jullie van het begin tot het eind van zijn set voorzien van het echte beukwerk Maxi-G heeft al eerder voor het hete vuur gestaan op het feest Inception.

Robin Calor
Hard2B resident Robin Calor zal de avond openen met een lekker opbouwend setje. Hardstyle en opbouwend, gaat dat samen?

Tickets
Koop je kaartje nu! Deze kosten €8,50 ex. fee. Koop je tickets via koop tickets. Wees er snel bij, want op=op! Wil je toch de gok wagen? Je kaartje aan de deur kost €12,50.