Partyflock
 
­ Nederland

Live uitzending Kasparov Infected By Madness
mogelijke besmetting duizenden luisteraars en bezoekers

gepubliceerd door , op
Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, kortweg RIVM genoemd, heeft alarmerend gereageerd op de berichten over een nieuw virus. Dit virus genaamd Kasparov: Infected By Madness (Kasparov-IBM) zorgt voor hevige reacties bij de geïnfecteerden. Op vrijdag 14 maart 2014 volgt een nader onderzoek tijdens de eerste live-broadcast van Kasparov: Infected By Madness in Dynamo Eindhoven naar de effecten van dit virus.

In maart 2013 kwamen de eerste signalen van het infectieuze virus binnen bij het RIVM. Op de eerste vrijdag van deze maand kwamen er verontrustende berichten binnen bij verschillende alarmcentra over mensen die geïnfecteerd waren met het Kasparov-IBM virus. Na gezamenlijk onderzoek van het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM blijkt dat het virus klaar is voor de volgende fase. Op 14 maart 2014 vindt namelijk de eerste uitzending plaats van Kasparov: Infected By Madness op HardcoreRadio.nl. Hierdoor wordt het bereik van het virus aanzienlijk vergroot waardoor honderdduizenden mensen nu in direct potentieel contact komen met het virus.

Potentiele uitbraak
Naast deze eerste uitzending kwam het RIVM tot nog een schokkende ontdekking. Deze eerste uitzending op HardcoreRadio.nl wordt live uitgezonden vanuit Dynamo in Eindhoven, waar honderden mensen live geïnfecteerd dreigen te worden met Kasparov-IBM. Vooraanstaande dragers van het virus zullen hier de bezoekers trachten te besmetten met hun voorliefde voor de lompste en de beste hardcore tracks. Deze potentiele uitbraak wordt met lede ogen tegemoet gezien.

Dragers
Om de bevolking zo goed mogelijk in bescherming te nemen is er een lijst vrijgegeven van dragers van het virus die op 14 maart 2014 op Kasparov: Infected By Madness het virus verder zullen verspreiden. Deze lijst omhelst de volgende namen:

Kasparov
Nosferatu
AniMe
Panic
The Viper
System Overload
SRB
Amada
System Shock
Future
Nevaro
Kasparov: Infected By Madness Crew
MC: Diesel

Gratis entree
Het RIVM heeft verklaard dat deze live uitzending ook nog eens gratis toegankelijk is. Dit in combinatie met de dikke line-up, een complete lichtshow en snoeihard geluid dwingt de RIVD tot de conclusie dat een totale pandemie onvermijdelijk is. Kasparov: Infected By Madness wordt georganiseerd door Inner Vision en Kasparov en is toegankelijk voor iedereen ouder dan 16 jaar oud.

2 opmerkingen

Win/win/win/win situatie :)