Partyflock
 
­

Early Bird Fast and the Fabulous uitverkocht. Nog 8 dagen te gaan!

gepubliceerd door , op
The Fast and the Fabulous heeft nog 800 kaarten te koop voor dit exclusieve consept. Het is ook nog maar 8 dagen naar het feest toe! En zoals we de mensen er over horen heeft iedereen er veel zin in. Racepakjes worden besteld. De voorpret is begonnen.

En zoals jullie gewend zijn van deze organisatie is de locatie echt uniek te noemen. Het heeft meerdere prachtige zalen en zoals wij denken zal iedereen erg verrast zijn.

De prijs die je nu voor een kaart betaalt van 26,75 is voor wat je er allemaal voor terug krijgt helemaal niet duur.

Het feest zit vol met top entertainment, met de beste en bekendste djs zoals La Fuente, Vato Gonzalez, Darkraver, The Prophet, Pavo, Luna, Jean, Randy Katana, met de mooiste decoratie, met een glas champagne bij binnenkomst, met vers fruit geserveerd door mooie pitspoezen, met de mooiste tuning auto's en met een sfeer die niet te evenaren is. De rode lopers liggen uit, de auto 's worden gepoetst en opgewarmd. Wij zijn er klaar voor!

Heb jij je kaartje al? Koop simpel en snel je kaartje online! Voor 26,75 ben jij aanwezig op een zeer exclusief feest. Koop hier Ticketscript of hier Paylogic of Primera. De vip kaarten zijn bijna uitverkocht! Koop snel je vip kaartje nog voor dat ze helemaal er door heen zijn!Er gaan op Facebook al meer dan 1000 mensen naar dit feest. Wil jij weten wie er allemaal bij zijn, kijk dan snel hier facebook en zet je zelf op de lijst!

[dump id=9827] [dump id=9828] [dump id=9829]

1 opmerking