Partyflock
 
­

Hed Kandi 15 YRS verplaatst naar Het Concertgebouw

gepubliceerd door , op
flyer Hed Kandi
FeestHed Kandi · 15 Year Worldwide Anniversary
Datumzondag 8 juni 2014
LocatieConcertgebouw Site
WinactieHed Kandi actie, gesloten
Hed Kandi Nederland viert haar wereldwijde 15e verjaardag in Amsterdam. Bij dit unieke feit in Kandi History hoort natuurlijk de állermooiste locatie. Hed Kandi Nederland verplaatst mede daarom haar verjaardagfeest van zaterdag 29 maart in het Muziekgebouw naar de Pinksterzondag 8 juni in Het Concertgebouw met op maandag een nationale vrije dag!

Het 125 jaar oude Concertgebouw aan het Museumplein is een van de mooiste concertzalen ter wereld. Centraal in Amsterdam, gelegen aan het prachtige Museumplein is het Concertgebouw de gedroomde venue voor deze over the top Hed Kandi Nederland mijlpaal.

Bereid je voor op een unieke & spectaculaire viering van 15 YRS Hed Kandi Nederland worldwide. Top DJs, live sets, world-class dancers and live musicians:

Hed Kandi Nederland 15 YRS will be an homage to 15 years of world's most renowned house music brand.

Locatie
Verplaatsen van locatie en datum is niet eenvoudig en roept misschien vragen op. Hed Kandi Nederland heeft deze keuze gemaakt in het belang van jullie en van het evenement. De keuze voor de mooiste locatie is wat ons betreft wat omzettingen waard. Vragen over deze verandering? Mail naar info@hedkandi.nl

Hed Kandi Nederland
15 jaar geleden begon Hed Kandi Nederland in cool & trendy Londen en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen met een zomer residency op Ibiza en feesten over de hele wereld. Hed Kandi Nederland verkocht miljoenen cd's met titels als Beach House, Back to Love en Serve Chilled.

Ticketsales
Kaarten zijn te koop vanaf €35,-

Heb je reeds een kaart gekocht en kan je niet op 8 juni, neem dan contact op met paylogic: customerservice@paylogic.nl. Voor meer informatie: hedkandi.­nl