Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande donderdag Goed Gezelschap

gepubliceerd door , op
Goed Gezelschap
18 februari 2014
Aanstaande donderdag is het weer tijd voor Goed Gezelschap in de heerlijke kelder van TwentySix!

Wie gaan jullie daar zien? Nou toch wel aardig wat toffe dj's.

Damoon
Deze man heeft toch eigenlijk geen introductie meer nodig. Stond vroeger regelmatig in de legendarische Catwalk, Watt, en nu ook vaak in BIRD. Is onderdeel van Triphouse Rotterdam. Jullie kennen vast zijn heerlijke avond Boogie Friday wel. Dat de organisatie met hem dus kwaliteit in huis halen dat staat vast!

Stun & Rijben
Onder andere bekend van de inmiddels wel legendarische Eiland Gasten. Die een tijdje geleden met een paar spandoeken het gehele Nederlandse nieuws in rep en roer kreeg. Daarnaast ook aangesloten bij Give Soul waar ze heel erg vaak een legendarische set neer hebben geknald. Niet voor niets stonden deze twee heren de afgelopen 2 jaar tijdens oud en nieuw te knallen op Nachtduik.

De Gapende Kater (Gijs van Teylingen)
Dat je deze jongen een groot talent mag noemen dat is overduidelijk. Krijgt steeds meer boekingen in en rondom Rotterdam van zeer gerespecteerde organisaties. Onder ander Undertone & Contra. Timmert hard aan de weg en de organisatie denkt zeer zeker dat deze man met zijn muzieksmaak het ver gaat schoppen.

Victor Metske (Metin Fennema)
Klein maar fijn, nou dat geld voor deze man zeker. Daarnaast is ook zijn plaatkeuze heel erg fijn! En deze man heeft ook nog eens hele goede eigen producties op zijn soundcloud staan wauw. Stond laatst ook nog grandioos te draaien tijdens 2ManyDJs in Perron. Dus dit beloofd heel erg veel goeds!

Dit zijn toch genoeg hele sterke argumenten om vooral aanwezig te zijn aanstaande donderdag!

Ojaa het is nog gratis ook tot 12 uur, daarna betaal je maar 5 euro!

1 opmerking

Achterlijke tijden op een donderdag.