Partyflock
 
­ Nederland

Earlyrave & Oldstyle voor maar 10 euro

gepubliceerd door , op
Earlyrave & Oldstyle
6 februari 2014
FeestEarlyrave & Oldstyle · Partyyyy Kicking Time
Datumzaterdag 5 april 2014
WinactieEarlyrave & Oldstyle actiegesloten
LocatieDuycker Site
Het leven is duur...Maar Partyyyy Kicking Time dus niet! Met een early bird kaartje voor slechts 10 euro of de speciale ladytickets, waarmee twee dames toegang krijgen op slechts één ticket voor €10 mag de prijs absoluut geen belemmering zijn om uit je dak te gaan!

Nog maar een paar maanden te gaan en dan wordt het weer beestachtig knallen geblazen en mag early-lievend Nederland weer losgaan in de Duycker: Een moddervette line-up, en dikke early, oldschoolklappers en ouderwetse raveclassics van Mental Theo, Bass-D, Buzz Fuzz, El Bruto & more. Deze DJ's weten hoe ze de boel op zijn kop kunnen zetten en je trommelvliezen het nodige geweld aan zullen doen! Zet de dagelijkse sleur even van je af en knal een nacht terug naar de onvergetelijke jaren '90.



Bass-D is een van de gezichten van Nederlands grootste hardcore label Masters of Hardcore en heeft, bijgestaan door zijn maatje King Matthew, de nodige floorfillers op zijn naam staan. Platen als 'Raveworld', 'Hold me now', 'It's Allright', 'The Masterplan' en 'Like a dream' zijn niet meer weg te denken uit een early hardcore set.

Buzz Fuzz mag toch wel één van de grondleggers van de hardcore-scene in Nederland genoemd worden. Hij maakt deel uit van het legendarische Dreamteam. Verder heeft hij onder verschillende schuilnamen geproduceerd. Denk aan nummers van Pino D'Ambini (Up & Down Ballz), Tony Salmonelli (Hey), Bertocucci Feranzano (XTC-Love); platen die alle drie geproduceerd zijn door Mark Vos en uitkwamen op zijn eigen BZRK label.

Mental Theo is heden ten dage nog steeds actief. Zijn muzikale doorbraak kwam samen met Charly Lownoise in begin jaren '90 Veel verschillende dingen heeft hij in de afgelopen jaren gedaan en slechter is hij er zeker niet van geworden. Dingen zoals Love Parade Berlijn of paar megahits samen met zijn maat Charly Lownoise. Nummers als 'Wonderfull days', 'Your Smile' en 'Hardcore feelings'...Bloed kruipt waar het niet gaan kan en hij laat nog steeds zijn ruige hart spreken

Winactie
Fix Party geeft vrijkaarten weg op Partyflock. Klik hier om mee te dingen.

Tickets
Tickets kosten 10 euro (ex fee) Bestel je tickets dan snel via koop tickets. Voor deze editie zijn speciale ladytickets verkrijgbaar, waarmee twee dames toegang krijgen op slechts één ticket voor €10!

Camera's
Het is toegestaan om tijdens het evenement digitale fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Deel je foto's en filmpjes na afloop met je vrienden en zet ze op internet!

Security
De selectie en uitvoering van het security beleid zal wederom 100% verzorgd worden door de security ingehuurd door Duycker. Er zullen geen uitzonderingen worden gemaakt op het vaste beleid!

De Duycker is per auto uitstekend te bereiken. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
Mocht je met je navigatie komen kun je het beste het adres Raadhuisplein 5 Hoofddorp invoeren op je navigatie.
OV bus 140, 145, 164, 178, 194, 196 en 401 of nachtbus N97 naar Amsterdam en Schiphol de hele nacht. Het is 10 min. lopen van station Hoofddorp.

'OK partypeople, it's...Party kicking time'