Partyflock
 
­ Nederland
Element Soundclinic Records is niet algemeen zichtbaar!

Kings of Techno verplaatst naar Koningsnacht

gepubliceerd door , op
Kings of Techno
29 januari 2014
Het evenement Kings of Techno gaat alsnog plaats vinden in Gloppe Leeuwarden. Er zullen praktisch weinig veranderingen zijn alleen heeft Techno Department besloten de Online Tickets te schrappen en zal nu deurverkoop gehanteerd worden, deurverkoop bedraagt slechts €5! Mensen die al een ticket gekocht hadden krijgen uiteraard hun geld terug.

Natuurlijk kun je nog steeds winnen via Partyflock, 2x2 gastenlijstplekken, kijk dan hiervoor bij het evenement. In verband met alleen deurverkoop raadt Techno Department de winnaars aan om op tijd bij het evenement Kings of Techno aanwezig te zijn om teleurstellingen te voorkomen.

De line-up blijft hetzelfde

Antonius Nederland
R&J Nederland
Littledutch Nederland
Standox Nederland
Dennis Tempico Nederland

Techno Department heeft besloten om nog een dj dj toe te voegen aan de line-up: dj Supaz Nederland
Martijn Brauns: Supaz (The Funk Mechanick) woonachtig in Delfzijl is al meer dan twintig jaar actief in de Nederlandse house scene.
In 1994 werd hij bekend met de hardcore-scene, al snel waren zijn helden Gizmo & The Darkraver! De eerste Technics SL 1200 S werden dan ook snel aangeschaft. Supaz draaide vroeger in dat tijdperk onder de naam Scorpio in Discotheken als [location[4770], Temptation, Carribian Café, The Corner, Starlight, Guzzies, Beckersweg en Veilinghal. Tegenwoordig is Supaz niet meer actief in de hardcore-scene. De laatste jaren heeft hij zich helemaal verdiept in de techno, techhouse. Hij is de resident techhouse dj op Clubdance Radio en is ook vaak te gast bij Havenstad FM in zijn woonplaats, ook heeft Supaz zijn debuut gemaakt in de USA op Armada FM en Chitown FM Radio. Qua stylen is Supaz bijna niks te gek: techhouse, techno, electro, dirty dutch, latin, tribal, oldschool, hardstyle, early hardcore, progressive, funky house, kackin' house en sSoulful house.

Standox voerde zijn vaardigheden in het beroemde Amsterdamse venue uit in De Marcanti samen met grote namen als Mauro Picotto Italië, Rino Cerrone Italië, Danilo Vigorito Italië, The Advent, Marco Fontani Nederland, Deetron Zwitserland, Davide Squillace Italië, Jeff X Nederland en meer. Hij slaagde erin om het merk in Amsterdamse underground scene te verlaten met zijn recente grote sets en optredens waar hij zijn uitstekende vaardigheden toonde. Standox heeft ook zijn eigen Label: Soundclinic Records.

Littledutch (Patrick de Oude), geboren in het jaar 1971, al op de leeftijd van negen draaide hij muziek van Giorgio Moroder, Bobby Orlando & Patrick Cowley en vele anderen artiesten uit die tijd. Zijn eerste dj optreden was al in de winter van 1983, voor een lokaal publiek in Den Helder en gaat tot op de dag van vandaag nog steeds mee met de hedendaagse dance scene. Toen hij van house uit Detroit en Chicago hoorde en 'Love can turn around' van Farley "Jackmaster" Funk, werd hij geïnspireerd door de uplifting baselines en kicks. Inmiddels heeft hij zijn sets op vele grote festivals mogen draaien (Magneet festival, Sundaypeople Festival 2013, Bevrijdingsfestival Wageningen, voor 14.000 mensen o.a. met dj's als Michel de Hey, ROOG, Lucien Foort en De Man Zonder Schaduw. Verwacht in zijn sets een mix van deephouse, techhouse met een rauw randje techno.

Antonius geboren in het jaar 1972 te Helmond, begon op zijn 18e jaar al in een discotheek te draaien. Al gauw werd zijn hobby een passie. Zijn stijlen zijn techno en techhouse. Met deze stylen organiseerde hij samen met zijn vriendin een geslaagd feest: Dirty Sessions. Antonius is vaak te beluisteren in het radioprogramma Techno Department op RadioDiego en op de Internetradio Waddinxveen 'Club Delight' en maakt daar zijn passie voor zijn muziek waar.

Dennis Tempico resident bij Sundaygrooves. Zijn favoriete stijlen zijn om te draaien: house, techouse,techno en electro. Clubs waar Dennis Tempico gedraaid heeft: Organza, Eindelijk Weer, 7th Heaven Events, Switch Hilversum, Wapen van Hilversum en vele huisfeestjes. Sinds kort is Dennis Tempico ook steeds meer geïnteresseerd geraakt in het produceren. Hij heeft echt een passie voor muziek en is er dan ook bijna elke dag mee bezig. Samen met Mike Perez draait hij voornamelijk op de laatste zondag van de maand Sundaygrooves.

R&J met diverse nationale en internationale radioshows, waaronder Club Dance Radio en EDMCentral uit Engeland, weet hij iedereen te verrassen door als een echte allround dj zich aan het publiek te tonen. Van latin tot techno en van Top40 tot house, R&J draait of mixed het allemaal.