Clicky

Partyflock
 
­

Wie heeft er een mooie race- of tuningauto voor Fast and the Fabulous 1 maart?

gepubliceerd door , op
Tijdens Fast and the Fabulous op 1 maart staat de race en alles met tuning centraal. Daarbij horen natuurlijk ook de mooie pitspoezen en goede muziek. Nu heeft de organisatie al wat mooie raceauto's, maar de vraag is of iemand die jullie kennen ook heel iets bijzonders heeft. Deze mag namelijk gratis met zijn vriendin als VIP naar dit feest! De auto zal mooi worden uitgelicht op de avond zelf en er worden afzetpaaltjes om heen gezet. Ook zullen er veel bekende fotografen zijn om foto's van alles te maken. Mail op tanyakinzer@live.nl en geef je naam en foto van de auto door.

Het wordt een hele happening en mensen kunnen zelfs karten op de avond zelf. Dus houd jij van rode lopers, pitspoezen, Formule 1, Ferrari's, tuning-auto's, mooie vrouwen, drank en goede dj's? Dan wordt dit de avond van je leven! En om het nog mooier te maken heeft de organisatie nu nog een early bird actie voor dit feest. Ga voor kaarten naar Ticketscript of Paylogic. Ook zijn er kaarten te koop bij Primera en op www.crazyland.orgKom jij met je tuning-auto op dit feest of kom je gewoon om te feesten? Één ding staat vast: 1 maart zal voor een hele lange tijd in je geheugen blijven zitten. Zet het feest in je agenda op Partyflock of Facebook en zie of er tussen alle bezoekers nog meer vrienden zitten die gaan.

The Fast and the Fabulous wordt een feest voor in de boeken!

[dump id=9798] [dump id=9799] [dump id=9800] [dump id=9801]

7 opmerkingen

2 laatste foto's zijn Photoshop foto's
Iemand anders aanmelden zodat hij (volgens dit nieuwsbericht hebben vrouwen niet zulke auto's) gratis een VIP-behandeling krijgt. Tjooow :D