Partyflock
 
­

Aanstaande zaterdag Freestyle Madness in Eclipse Rotterdam

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag 1 februari presenteert NRG Events de tweede editie van Freestyle Madness in Club Eclipse, Rotterdam. De beroemde locatie met de glazenkoepel en de bewegende vloer wordt omgetoverd tot een Freestyle paradijs met een knallend geluidssysteem, entertainment, lasers en meer! Artiesten zoals o.a; Paul Elstak, Dr. Rude, DJ Yves, Stanton en Pat B gaan ervoor zorgen dat de muziek op het hoogste niveau is zodat de speakers tot de max beproeft kunnen worden! Kaarten voor Freestyle Madness kosten € 15 (ex. fee) in de voorverkoop en zijn te koop via de bekende websites en natuurlijk de website van NRG Events en Club Eclipse (www.NRG-Events.nl en [url]www.club-eclipse.nl[/url])

Trailer Freestyle Madness


Bij deze presenteert NRG Events de timetable voor Freestyle Madness:

22:00 – 23:30 OCD vs PsyckoDJ
23:30 – 00:30 Dr. Rude
00:30 – 01:30 Stanton
01:30 – 03:00 Pat B vs Genius
03:00 – 04:00 Yves België
04:00 – 05:00 Paul Elstak
Hosted by: MC TMC

Om een indruk te krijgen van Freestyle Madness in Club Eclipse bekijk dan hieronder de aftermovie van de geslaagde eerste editie!


Kaartverkoop
Kaarten voor Freestyle Madness in Club Eclipse zijn te koop voor € 15,00 (ex. fee) en zijn te koop via de bekende voorverkoop websites (o.a: Ticketscript, Partyflock en facebook) Kaarten zijn ook direct te koop via de websites van NRG Events: www.nrg-events.nl en Club Eclipse: www.club-eclipse.nl Er is ook deurverkoop op de avond zelf, een kaartje kost dan € 20

Auto en openbaar vervoer
Club Eclipse is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Alexander. De locatie is gelegen aan de overkant van de straat. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.ret.nl Ook met de auto is Club Eclipse uitstekend te bereiken. Parkeren kan op het naastgelegen bewaakte parkeerterrein.

Websites en social media
Kijk voor meer informatie op de site van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de website van Club Eclipse: www.club-eclipse.nl Freestyle Madness is ook te vinden op Facebook via de event pagina van NRG Events. NRG Events is ook op Twitter te volgen.

Verdere informatie
Kijk voor meer informatie op de site van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de website van Club Eclipse: www.club-eclipse.nl De minimale leeftijd voor 'Freestyle Madness' in Club Eclipse, Rotterdam is 18 jaar, bij twijfel kan er om je ID gevraagd worden. Het feest begint om 22:00 en eindigt om 05:00.

3 opmerkingen

Fuck Yeah dit wordt weer een klapper, zin in!
Whoop whoop!
Heb der zin in!!! Is het al zaterdag????
Ahhh yesss vorige keer was echt super..­ bijna weekenddddd!