Partyflock
 
­ Nederland

Vooruitstrevende techno en house in Ekko tijdens zevende Opkikker

gepubliceerd door , op
Opkikker
21 januari 2014
Tijdens de zevende editie van Opkikker komt Coma naar EKKO. Het Keulense duo verzorgt op 14 februari een liveset. Daarnaast nodigen organisatoren Nuno dos Santos en Pitto ook de Nederlandse dj Estroe uit.

Op deze eerste editie van het nieuwe jaar is Coma de headliner. Dit duo, bestaande uit Georg Conrad & Marius Bubat brengt hun combinatie van house, techno en pop uit op het Keulense label Kompakt. Ze maakten recentelijk indruk met livesets bij Next Monday's Hangover Festival, tijdens DGTL op ADE en op Kindergarten (013). Op Valentijnsdag komen de Duitsers voor de eerste keer naar Utrecht. De Rotterdamse dj Estroe is al actief sinds 1997 en heeft haar strepen dus absoluut verdiend. Ze stond in alle clubs en alle festivals die er toe doen en bracht muziek uit via labels als Connaisseur en Bedrock. Maar wanneer draaide ze voor het laatst in Utrecht? Wat ons betreft al veel te lang geleden.

Daarnaast zijn uiteraard ook Pitto en Nuno dos Santos weer aanwezig op hun eigen avond. Met deze residents weet je dat iedere Opkikker-avond op grootse wijze zal worden in- en uitgeluid.

Het idee achter Opkikker is simpel: de twee artiesten Nuno dos Santos en Pitto organiseren met heel veel liefde graag een avond vol met nieuwe, frisse geluiden. Dit gepaard met een goeie dosis fun, gezelligheid, knusheid en EKKO brengt het succesvolle concept Opkikker voort. Op de afgelopen edities met o.a. Saschienne, Einmusik, Aril Brikha, Luke Abbott, Tim Exile en Lydmor kijken de organisatoren met een erg voldaan gevoel terug. Zodoende is het 14 februari weer tijd voor een nieuwe editie van Opkikker.