Partyflock
 

Booming Sexy New Year aftermovie af en laatste early bird kaarten Fast and Fabulous

gepubliceerd door , op
2014 Is goed begonnen! Met veel champagne, oliebollen en gezelligheid. Jouw jaar kan nu al niet meer stuk. Booming Sexy New Year was weer een feest wat velen bij zal blijven. Ieder jaar is dit feest sneller uitverkocht. Afgelopen editie zelfs bijna twee maanden van te voren. De mensen hadden er zin in en aan de goede recensies te lezen was het wat ze ervan verwacht hadden. Nu dit feest voorbij is kan iedereen zich weer opmaken voor het volgende feest van de Crazyland organisatie op 1 maart 2014. Het is geen Crazyland, maar een nieuw concept van dezelfde organisatie: Fast and the Fabulous!

Hou jij van spectaculair en uniek? Dan mag je dit waanzinnige feest niet missen! Hou jij van tuningwagens en de daarbij behorende pitspoezen? Houd jij van snelheid? En van de dikste house beats? Dit alles gecombineerd in één feest is The Fast And the Fabulous. Laat je verleiden in de wereld van snelle auto's en mooie dames! Dan zit je bij The Fast And The Fabulous goed op je plek. Dit feest is uniek en kan zo maar 'het feest' van 2014 worden. Hieronder een aftermovie van Booming New Year en meteen een stukje trailer voor The Fast and the Fabulous.


AftermovieThe Fast and The Fabulous wordt een uniek feest. Een feest met drie zalen en een lounge. Een zaal met hardstyle en freestyle met de dj's The Prophet, Luna, Rob & MC Joe, Yves, Dr. Rude, Pavo, Darkraver en nog veel meer topdj's. Ook zul je onderin het racing center niet stil staan met de djs La Fuente, Randy Katana, Vato Gonzalez, Jean, Mike S, Outsiders, Carl Tricks, Ko-c en Ruben Vitalis. Dan heeft de organisatie een ultraluxe VIP Room met alle extra's zoals jullie gewend zijn van de Crazyland organisatie met de djs Tony da Groove, CyRonn, Emiel Roché, Sjaak Koning, Lady Saxalott en Santito.

Dit feest is te leuk om te missen. De eerste early bird kaarten zijn uitverkocht! Nu heb je kans op de tweede early bird actie. Maar let op, de kaarten gaan hard bij Ticketscript en Paylogic. Ook zijn er kaarten te koop bij Primera!

www.crazyland.org

[dump id=9736] [dump id=9737] [dump id=9738] [dump id=9739] [dump id=9740]

4 opmerkingen

Top aftermovie van een GEWELDIG feest en nu volgas naar 1 maart Fast and the Fabulous :D :D :D :D :D :D
Leown
Werkzaam bij Partyflock
Dit feest is uniek en kan zo maar 'het feest' van 2014 worden.­

Nee.