Partyflock
 
­

Freestyle Madness zaterdag 1 februari in Club Eclipse Rotterdam

anoniem gepubliceerd op
Zaterdag 1 februari 2014 is het in Club Eclipse te Rotterdam tijd voor de 2de editie van het feest Freestyle Madness. De bekende locatie met de glazen koepel langs de snelweg A20 welke voorheen bekend was als Outland en nog eerder als Ministry of Dance is klaar om vele liefhebbers van de freestyle sounds te ontvangen voor een nacht om niet snel te vergeten. NRG Events heeft een line-up verzameld van topartiesten die weten hoe zij een tent volledige op zijn kop moeten krijgen met de ultieme mix van freestyle beats!

De eerste 500 kaarten voor Freestyle Madness zijn 'early bird' tickets, er zijn al meer dan 50% van deze tickets verkocht voor de speciale prijs van €5 (ex. fee) wacht dus niet te lang met halen van een early bird ticket! Hierna kost een kaartje €15 (ex. fee) in de voorverkoop. Voor meer informatie kijk dan op de website van NRG Events: www.nrg-events.nl

Om alvast in de stemming te komen voor zaterdag 1 februari 2014 bekijk dan hieronder de trailer van Freestyle Madness in Club Eclipse, Rotterdam.Bij deze presenteert NRG Events de line-up voor Freestyle Madness:

Paul Elstak
Dr. Rude
DJ Yves België
Stanton
Pat B
Genius
OCD
PsyckoDJ
Hosted by: MC TMC

Winactie
NRG Events geeft voor deze editie van Freestyle Madness 10 x 2 kaarten weg aan mensen die aangeven in een e-mail waarom zij die kaarten moeten winnen! Wil je die kaarten winnen? Stuur dan een e-mail naar info@NRG-Events.nl met als onderwerp: 'Freestyle Madness Contest'. Inzenden kan tot zaterdag 25 januari 2014. Winnaars krijgen maandag 27 januari 2014 een e-mail van NRG Events met daarin alle benodigde informatie.

Auto en openbaar vervoer
Club Eclipse is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Alexander. De locatie is gelegen aan de overkant van de straat. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.ret.nl Ook met de auto is Club Eclipse uitstekend te bereiken. Parkeren kan op het naastgelegen bewaakte parkeerterrein.

Websites en social media
Kijk voor meer informatie op de site van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de website van Club Eclipse: www.club-eclipse.nl Freestyle Madness is ook te vinden op Facebook via de eventpagina. NRG Events is ook op Twitter te volgen.

Verdere informatie
Kijk voor meer informatie op de site van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de website van Club Eclipse: www.club-eclipse.nl De minimale leeftijd voor 'Freestyle Madness' in Club Eclipse, Rotterdam is 18 jaar, bij twijfel kan er om je ID gevraagd worden. Het feest begint om 22:00 en eindigt om 05:00.

9 opmerkingen

Mooie line-up! Maar het kaartje voor HARD BASS is al een tijdje binnen wat ook op deze datum is!
NRG
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Gaat weer een mooi feest worden! :yes:

Bekijk hieronder de aftermovie van de eerste editie in Club Eclipse :)

Valt me op dat veel van die bootlegs echt hele lelijke kicks hebben ! Expres gedaan om maar een nieuw genre te creëren ofzo ? :/
 
dit word weer vet! vorige editie was ernstig los! gaan we deze keer eens dunnetjes...­wat zeg ik? DIK overdoen!!!!!!!
Vorige keeer was echt een topfeestje lekker gedraait lekker sfeertje! Nu al zin in whoooopppp
 
Uitspraak van PrinsesPanda010 op donderdag 9 januari 2014 om 23:09:
zin in whoooopppp

jij gaat teveel met beek om ;-)
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 11 januari 2014 om 11:35:
jij gaat teveel met beek om ;-)

Wat is daar mis mee dan??
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 11 januari 2014 om 11:35:
jij gaat teveel met beek om ;-)

Hahahahahahqha