Partyflock
 
­ Nederland

31 December Early & Hard in Waterfront Rotterdam

gepubliceerd door , op
We gaan knalluh op de laatste dag van het jaar! 31 December 2013 staat er op velen verzoek een Early & Hard feest op het programma van Waterfront Rotterdam. De oliebollen en een toepasselijk welkomstdrankje, namelijk een fris glas champagne, hebben ze dan in ieder geval al klaar staan om jullie al het beste toe te wensen voor 2014! De rest is aan jullie!

Waterfront brengt op deze laatste dag van het jaar de hardere muziekgenres bij elkaar. Denk aan muziekstijlen als oldschool classics, early rave, happy hardcore en hardcore met het beste geluid en de beste dj's.

De avond start om 22.00uur en het mooie van Waterfront Rotterdam is dat er om 00.00uur naar het grote vuurwerkspektakel op de Maas kan worden gekeken vanaf De Kade bij Waterfront Rotterdam! Uniek dus in heel Rotterdam dat dit mogelijk is!

Line-up


Kaartverkoop
De kaartverkoop loopt momenteel en indien je nog niet in het bezit bent van een ticket raadt de organisatie je aan om deze zo spoedig mogelijk te bemachtigen via koop tickets. Voorverkoopprijs: €20,-

Munten & Pinnen
In Waterfront Rotterdam bevinden zich diverse muntkassa's. Er zijn geen PIN/Geldautomaten aanwezig waar het mogelijk is om contant geld op te nemen. Het wordt daarom aangeraden om voldoende contant geld mee te nemen.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden om zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt om op deze grond geweigerd te worden.

Parkeren
Dit kan in Parkeergarage the RED Apple aan de Wijnstraat 22 te Rotterdam en rondom de oude haven waar parkeervakken zijn. Ook is het mogelijk om je auto aan de Boompjes te parkeren meer deze plaatsen zijn zeer beperkt.

Openbaar vervoer
Het openbaar vervoer in Rotterdam rijdt op Oudejaarsavond maar tot 20:00. Het is dus het beste om op de fiets te komen of met de auto, maar je kunt niet parkeren op de Boompjeskade.

2 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 142036, 119}
We gaan knalluh op de laatste zaterdag van het jaar!

Moet dus zijn "We gaan knalluh op de laatste dinsdag van het jaar!"
 
We gaan knallen alsof het de laatste zaterdag van het jaar is! :D