Partyflock
 
­ Nederland

Metz viert vijftiende verjaardag in Cruise Terminal Rotterdam

gepubliceerd door , op
Metz
9 januari 2014
FeestMetz · 15 Years anniversary
Datumzaterdag 22 februari 2014
WinactieMetz actiegesloten
LocatieCruise Terminal
Vijftien maal hoera, want Metz bestaat namelijk vijftien (!) jaar! Een van de meest langstlopende concepten van Nederland zal dit groots gaan vieren op zaterdag 22 februari. Metz is normaal altijd On Sunday, maar voor het vijftienjarig bestaan wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag. De verjaring zal op zeer hoog niveau gevierd worden in een van de mooiste en grootste locaties van Rotterdam: in de Cruise Terminal!

De Cruise Terminal is, zoals hierboven al vermeld, een van de grootste en meest bijzondere locatie die Rotterdam rijk is. Met een wervelend uitzicht over de Maas en natuurlijk de verlichtte Erasmusbrug is dit met vlag en wimpel een uiterst exclusieve locatie te noemen. Perfect dus voor de setting van Metz om het vijftienjarig bestaan te vieren! De Cruise Terminal staat bij velen bekend om haar populaire FRANK010 borrel, Black Tie van Sunnery James en Ryan Marciano en afgelopen jaar mocht Metz met succes de 2e area hosten tijdens het 8 jarig bestaan van Latin Lovers.

Vanwege het vijftienjarig bestaan zal Metz zo groot mogelijk uitpakken met een oogverblindende show in licht en geluid, special effects die je nog nooit hebt meegemaakt en natuurlijk nog veel meer verrassingen. Naast een dikke main area zal Metz ook voor de liefhebbers van deephouse en techhouse een speciale area cre?ren. Dit wordt ongetwijfeld de grootste en gaafste Metz editie uit haar rijke geschiedenis!

Line-up
Achter de schermen wordt op dit moment hard gewerkt om de puntjes op de i te zetten voor een zeer dikke line-up. Metz bestaat 15 jaar dus zullen vele oude bekenden en natuurlijk nieuwe helden opstaan achter de dj booth. Wie dit zijn, blijft nog even geheim, maar wel kan er al verklapt worden dat dit een Metz avond wordt voor in de geschiedenis boeken...

Earlybird tickets
Wie jarig is, trakteert! Speciaal voor het vijftienjarig bestaan zijn er vanaf 03 januari 2014 om 19.00 uur de eerste 100 earlybird ticket verkrijgbaar voor, hoe kan het ook anders, 15 euro. Hierna zal de normale voorverkoop van start gaan en dan kosten de kaarten 25 euro per stuk. Je kunt ze bestellen via koop tickets.

Tot zaterdag 22 februari in de Cruise Terminal in Rotterdam!