Partyflock
 

Upcoming 'hard' events in Harders Plaza

anoniem gepubliceerd op
flyer Restylerz
FeestRestylerz · Frequencerz Special
OrganisatieRestylerz
LocatieHarders Plaza
Datumzaterdag 18 januari 2014
WinactieRestylerz actie, gesloten
StadHarderwijk
FeestANWB · A Night With Bass-D
Datumzaterdag 15 februari 2014
WinactieANWB actie, gesloten
FeestNeophyte Records · Bigger Than Ever
OrganisatieNeophyte Records Site
Datumzaterdag 15 maart 2014
WinactieNeophyte Records actie, gesloten
Restylerz, Make Some Noise en A Night With Bass-D zijn dé concepten die het afgelopen jaar vele duizenden bezoekers hebben getrokken in Harders Plaza in Harderwijk. Ook in 2014 gaat Harders Plaza, wat in het afgelopen jaar bijna elke maand een dik hardstyle of hardcore evenement op de agenda had staan, keihard door. Zo staat er al een nieuwe Restylerz editie op de planning, komt in februari Bass-D weer de boel op stelten zetten met zijn collega-dj's en vier je op 15 maart het vijftienjarig bestaan van Neophyte Records![dump id=9716]

18-januari | Restylerz presents Frequencerz
Hoe kun je nu het nieuwe jaar beter beginnen dan met een dikke editie van Restylerz? Op zaterdag 18 januari staat er namelijk een exclusieve "Frequencerz Special" op de agenda. Met een 2-uur durende set van dit rete populaire duo, aangevuld met artiesten als Jack of Sound, Thyron en resident DJ's Raw Education en Proto Bytez gaat deze eerste Restylerz editie van 2014 er weer een worden om niet te vergeten!

Restylerz is hét (raw)hardstyle concept in Harders Plaza, zorgt keer op keer voor een compleet gekkenhuis en met de nodige licht en lasershows, snoeihard geluid en jou als liefhebber is Restylerz voor vele uitgegroeid tot een vaste prik op de agenda.

Frequencerz (special 2hrs set)
Jack of Sound
Thyron
Raw Education
Proto Bytez
Hosted by MC Renegade
[dump id=9717]

15 februari | ANWB
Naast Restylerz is er ook een nieuw freestyle/hardcore concept geboren in samenwerking met Bass-D. Met een knipoog naar de officiële ANWB, wat bij dit concept staat voor A Night With Bass-D, gaat Bass-D samen met een aantal andere top DJ's voor memorabele avonden zorgen in Harders Plaza. Houdt www.hardersplaza.com de komende weken goed in de gaten want net zoals bij de eerste editie gaat Bass-D ook nu weer een nieuwe ANWB promomix in elkaar sleutelen. Check hier de line-up voor 15 februari en zet hem in je FB-agenda!

Bass-D
Tha Playah
DaY-már
Outsiders
Scott Marten vs Raoul - D.K.C.
Hosted by MC Justice
[dump id=9718]

15 maart | Neophyte – 15 Years Celebration
Neophyte Records komt naar Harderwijk! Hun Bigger Than Ever Tour maakt een stop in Harders Plaza, een locatie bekend om zijn mooie décor, geweldige sfeer en, misschien nog wel het belangrijkste van alles, de vette line-ups! De Neophyte Records crew zal zich vanzelfsprekend niet inhouden en zij zullen het geluidssysteem van de club eens flink testen tijdens de 6 uur durende show.

Neophyte
Endymion
Tieum Frankrijk
Tha Playah
The Viper
Furyan
Hosted by MC Alee

Houdt Harders Plaza en Restylerz in de gaten op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte over het laatste nieuws, line-up releases, tickets, promomixen en winacties.

#hardersplaza #restylerz #anwbevent #biggerthanever #neophyte