Partyflock
 
­ Nederland

Warning: early bird tickets Trance Nation zijn bijna uitverkocht

gepubliceerd door , op
Trance Nation
18 november 2013
Op 25 januari 2014 keert Trance Nation terug in The Sand om op deze datum haar vijftiende jubileumjaar te vieren. De organisatie zal alles uit de kast halen om iedereen mee te laten genieten van hun trots. Deze jubileumeditie wil en mag je niet missen met een dikke, echte trance line-up en de twee uur set van Paul van Dyk!

Om alvast in de stemming te komen heeft de organisatie een supervette video gemaakt. Check hier de trailer:


Zoals gezegd zijn er nog maar een paar early bird kaartjes beschikbaar voor Trance Nation op 25 januari 2014 in The Sand Amsterdam. Hierna gaan de gewone kaarten in de verkoop! Speciaal voor Trance Nation heeft Paul van Dyk een aantal Cd's gesigneerd. Deze zijn te winnen! Hoe? Like de Facebookpagina, tag en laat zien op Instagram waarom jij moet winnen!

Ticketinfo
Nog maar een beperkt aantal early bird kaarten zijn er te verkrijgen (www.trance-nation.nl & [presale element=party id=258461 type=ticketscript]), daarna zal de gewone verkoop van start gaan. Naast deze unieke early bird kaarten zijn er zoals je gewend bent van de organisatie van Trance Nation ook VIP-kaarten beschikbaar. Speciaal voor deze viering zijn er ook Super VIP kaarten. Hiermee heb je onbeperkt toegang tot de gratis bar, waar niet alleen fris en bier te verkrijgen is maar ook onbeperkt sterke drank.

Laatste Early bird:€25
Regular:€35
VIP:€55
SuperVIP:€125


Line-up
Paul van Dyk
Jan Johnston (Live[/url])
Simon Patterson
Alex M.O.R.P.H.
Menno de Jong
Super8 & Tab
Marcel Woods
Craig Connelly
Chris Cortez
Claudia Cazacu
Will Atkinson
Tucandeo
Bjorn Akesson
Andy Duguid
Akira Kayosa
Orla Feeney
RAM
Clay C
Pete Cowens