Partyflock
 
­

Laatste dag early bird actie Booming Sexy New Year en aankondiging nieuw event Fast and the Fabulous

anoniem gepubliceerd op
Tot dinsdag 24 december 14.00 uur kan jij nog je early bird kaartje voor €12,50 halen voor Booming Sexy New Year vs Goldmember locatie 2 en dat is het echt uit met de pret. Een VIP-kaartje kost maar €25. Deze locatie is intiem, gezellig en een heel goed alternatief om toch op 1 januari te stappen. Mede door de combikaarten zal deze locatie gezellig druk zijn en voor zo weinig geld kan jij nergens zo lang stappen (elf uur) met zoveel goede dj's! Pak deze kans nu het nog kan en maak je zelf blij met een paar kaarten. Booming Sexy New Year: Jouw beste begin van 2014. Ga naar Ticketscript om kaarten te bestellen.

[dump id=9713][dump id=9714]

[dump left id=9715] Crazyland komt met iets heel bijzonders in 2014. Op maart 2014 wordt er een nieuw feest gelanceerd! Dit is niet een Crazyland maar een nieuw soort feest van deze organisatie. En als ze iets nieuws lanceren dan komen ze ook met iets speciaals. De locatie is goed geobserveerd door de crew en mede door het mooie race-circuit van deze zaak kun je met dit thema heel veel doen. Fast and the Fabulous op 1 maart is een geheel nieuw concept. Het is een feest waar pitspoezen, automonteurs, motorrijders en wit/zwart geblokt als dresscode geldt. Kortom, alles wat met racerij te maken heeft.

Ook hanteren ze het strikte deurbeleid dat je met je dame naar binnen moet voor deze avond. Buiten dat het een hele mooie discotheek is heeft de locatie een grote indoor kartbaan! Deze kartbaan wordt als area gedecoreerd met de mooiste sportwagens en tuningwagens die er zijn. En als klap op de vuurpijl kun je ook nog eens tussen de mensen door karten als je dat wilt. Meer in een thema inleven kan bijna niet. Dit feest wordt uniek en zal met het Crazylandstempel erop een avond worden om nooit te vergeten.

Ook is er nog een mooie lounge-zaal, een superdeluxe VIP-area en een zaal met de beste hardstyle, early rave, oldskool, early hardstyle en freestyle. Dj's als La Fuente, Vato Gonzalez, Darkraver, Randy Katana, Mike S, The Prophet, Jean, Outsiders, Ruben Vitalis, Luna, Pavo, Ko-c, Tony da Groove, Dr. Rude en Rob & MC Joe zijn maar een paar voorbeelden vcan aanwezige artiesten. Haal nu nog snel je early bird kaarten op www.crazyland.org of ga naar Ticketscript, Paylogic of Primera. Er zijn er maar een paar honderd. See you there!