Partyflock
 
­ Nederland

Edit Festival presenteert volledige line up voor 2014

gepubliceerd door , op
Het Haarlemse technofestival, dat in 2014 op zaterdag 31 mei wederom aan de Veerplas plaatsvindt, heeft de line-up bekend gemaakt. Een vroeg Kerstcadeautje.

Opvallend is dat in 2014 één van de vijf stages wordt gehost door een label, en niet de minste: Terminal M. Dit technolabel van technokoningin Monika Kruse staat voor melodieuze en energieke producties die het verhaal van de afgelopen 10 technojaren vertellen. Voor Edit 2014 pakt ze flink uit en neemt onder andere de Franse heldin Miss Kittin, Cecille en 8-bit producer Nick Curly en de duo's Pig&Dan en Andhim mee. Edit presents Terminal M belooft hierbij een stage van groots formaat te worden.

Net als voorgaande jaren worden andere stages gehost door de Amsterdamse en Haarlemse techno-organisaties On & On, Schwung, Onderstroom en bRave. Zij presenteren binnen en buitenlandse grootheden als Carl Craig, Dominik Eulberg, Floorplan (live), Peter Van Hoesen, Hardcell & Pär Grindvik (live) en Aril Brikha (live).

Het festival wordt gecompleteerd met een extra stage: Reset Your Mind. Deze stage vertegenwoordigt niet alleen lokale helden maar ook de Berlijnse Mira & Chris Schwarzwälder, Pupkulies & Rebecca (live) en Lake People (live).

Edit Festival weet ook in 2014 weer een vernieuwende en diverse programmering neer te zetten met daarbij een juiste balans tussen nieuw en gevestigd talent, lokaal en internationaal. Hieronder de volledige line-up:

Carl Craig
Monika Kruse
Miss Kittin
Dominik Eulberg
Floorplan (live)
Nick Curly
Peter Van Hoesen
Pig&Dan
Aril Brikha (live)
Andhim
Dimitri
Nuno dos Santos
Shifted & Sigha
Hardcell & Pär Grindvik
San Proper
Joran van Pol
Joey Daniel
Miss Melera
Mike Ravelli
Arjuna Schiks (live)
Folker Zwart
Jeff Rushin & Nicole Rosie
Pupkullies & Rebecca (live)
Mira & Chris Schwarzwälder
Lake People (live)
Gal Tsadok-Hai
Charles Davos (live)
Samuli Kemppi
Baas boven baas
Soundbalance
Global Nick & Stevie Wonda
Mark Boon & Wub
Ramos
Tony Netten

Tickets zijn voor € 35,- verkrijgbaar via www.editfestival.com en koop tickets

2 opmerkingen

Ik ken de helft niet maar oh wat gaat dit een heerlijk feestje worden :yes:
niet mijn techno voor de zoveelste maal.