Partyflock
 
­ Nederland

Voorverkoop Setfest Freeze in De Fabrique van start

gepubliceerd door , op
Setfest Freeze
19 december 2013
Setfest Freeze barst op zaterdag 22 februari 2014 los in DeFabrique te Utrecht. Het indoor winterfestival pakt uit op de rauwste, tofste en mooiste locatie van het land met een line-up om warm van te worden. Seth Troxler Verenigde Staten, Blawan Verenigd Koninkrijk, Gerd Janson Duitsland, James Ruskin Verenigd Koninkrijk, Tom Trago, Tripeo, Sandrien en een back2back set van Job Jobse en Cinnaman staan op het programma. Tel daarbij een locatie op die erom vraagt ontdekt te worden, kan Freeze niks anders dan een onmisbaar festival zijn.

Seth Troxler maakt zijn Utrechtse debuut op Setfest Freeze. Zijn persoonlijkheid, dj-kwaliteiten en platenkeus zorgen er voor dat hij hoog, zo niet op nummer 1 van respectabele jaarlijstjes van Resident Advisor en DJMag eindigt. Blawan is nog zo'n boeking van formaat. De jonge Brit heeft eigenhandig de technoscene op zijn grondvesten laten schudden met zijn hit 'Why They Hide Their Bodies Under My Garage'.

James Ruskin, eveneens uit de UK, is zo ongeveer één van de belangrijkste spelers bij de grondlegging van diezelfde scene. Meer techno komt van Nederlandse held Tripeo (aka Darko Esser) en heldin Sandrien. Gerd Janson is een muzikale duizendpoot, betrokken bij The Red Bull Academy en oprichter van het label Running Back. Ook is hij recensent bij magazines als Groove Magazine en Spex. Die combinatie maakt hem een vooruitstrevende DJ die momenteel aan een opmars bezig is om alle dansvloeren te veroveren. Tegenover zo'n schare aan internationale grootheden zet Setfest het beste dat de Nederlandse scene te bieden heeft.

Tom Trago gaat met de release van zijn derde album 'The Light Fantastic' als een speer en runt daarnaast het succesvolle label Voyage Direct. Tripeo, de techno alias van muzikale duizendpoot Darko Esser (programmeur Doornroosje, eigenaar Wolfskuil en meer) heeft een album in de maak en staat klaar deze nieuwe tunes te delen met Freeze. Verder gaat Job Jobse, Life and Death labelmanager en sinds kort ook graag geziene gast in het buitenland, met Cinnaman (bekend van oa Colors) back2back. De uiteenlopende stijlen van deze twee heren bleken in het verleden al een energieke match te zijn, dus dat belooft wat voor 22 februari.

DeFabrique
Setfest is de enige organisatie die festivals in de spectaculaire Utrechtse locatie DeFabrique mag houden. Deze voormalige industriële locatie leent zich uitmuntend voor Freeze met zijn rauwe, hoge hallen. Een voorproefje van Freeze in DeFabrique zie je in de trailer:



Voorverkoop vanaf 19 december 12.00 uur
Early bird: €25
Regulier: € 29,50 via See Dance

2 opmerkingen

Dit is goéd!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Dikke trailer/lineup!