Partyflock
 

Queendance wordt Kingdance
Twee area's met de beste house- en hardstyle-artiesten

gepubliceerd door , op
Kingdance
16 december 2013
FeestKingdance · 2 Area's Hardstyle / House
Datumvrijdag 25 april 2014
LocatieParkeerterrein IJsselhallen
Het duurt nog even, maar High Energy Events en Las Rosas zijn er al druk mee bezig: Kingdance 2014! Kingdance is het grootste outdoor dancefestival rondom Koningsdag in Zwolle en omstreken. Dit jaarlijks terugkomende event, wat vorig jaar de naam Queendance droeg, gaat vanaf 2014 verder onder de naam Kingdance.

Het parkeerterrein van de IJsselhallen stond afgelopen jaar op 29 april met meer dan 15.000 bezoekers bomvol en was één groot succes! Op 30 april heeft de organisatie zelfs nog het terrein uit moeten breidden om extra bezoekers te kunnen verwelkomen op het terrein. Kingdance gaat het de komende jaar nog groter maken en dikker uitpakken! Naast een nieuwe naam en het parkeerterrein bij de IJsselhallen als vaste basis, heeft de organisatie nog een verrassing, Kingdance gaat namelijk uitbreiden met een dikke hardstyle area! High Energy Events wil met deze toevoeging van deze area haar trouwe hardstyle bezoekers flink in de watten leggen.

Koop nu je tickets voor Kingdance
Zoals eerder gezegd waren er vorig jaar zoveel mensen op het parkeerterrein dat het festival volledig uit zijn voegen barstte en met o.a. de toevoeging van het hardstyle-podium zal dat voor 2014 niet anders zijn. Om jou de garantie te kunnen geven dat je bij Kingdance erbij bent, gaat de organisatie komend jaar met tickets werken. Tickets voor de vrijdag (25 april) óf zaterdag (26 april) kosten slechts €5 incl. fee in de voorverkoop. De tickets zijn vanaf heden te koop bij koop tickets. Wil jij beide dagen helemaal los gaan? Koop dan voor slechts €7,50 incl. fee een combiticket voor beide dagen in de voorverkoop!

Meer informatie over Kingdance vindt je op www.kingdance.nl

2 opmerkingen

Artiest Exodus
goede toevoeging !
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Idd. Goed bezig