Partyflock
 
­

Sounds from the Loft morgen Club ABE Amsterdam

anoniem gepubliceerd op
flyer Metro
FeestMetro · Sounds From The Loft
Datumzaterdag 21 december 2013
LocatieABE
Dennis van der Geest presenteert 'zijn' Sounds from the Loft in de nieuwe, sexy, intieme, stijlvolle en kosmopolitische nieuwe club ABE in hartje Amsterdam.

Je kunt het kerstdiner al ruiken in je keuken, en je kerstjurkje hangt al klaar! Nou bestel de stomerij maar alvast, want op zaterdagavond 21 december gaat die jurk gewoon nog een keer aan naar Club ABE. De vaste clubavond van Club ABE, Metro, nodigt namelijk Sounds from the Loft uit om deze avond te hosten. Dat kan maar één ding betekenen: sexy music, sexy people, in a sexy club!

Sounds From The Loft – House of tomorrow, today & yesterday
Op zaterdag 21 december laat Dennis van der Geest het publiek in ABE Amsterdam genieten van house-muziek van morgen, vandaag en gisteren. Treed binnen en geniet van de feel-good vibes en opzienbarende gastoptredens. Het 'Sounds from the Loft' concept biedt muziek voor een breed publiek. Van liefhebbers van vocale, techy en soulful house uit het verleden en heden tot aan bezoekers die uit zijn op een gezellige avond. Dennis zal op zijn 'Sounds from the Loft' avonden optreden met bekende live artiesten. Met ondersteuning van de Eclectic master en muzikaal aanvoerder van Metro Hitmeister D & catchy tunes van Donagrandi staat vast dat de voetjes van de vloer gaan!

Check hier de aftermovie van de laatste Sounds From The Loft eerder deze maand:


Sounds from the Loft Podcast
Wat kan je precies verwachten van Dennis van der Geest? Ze kunnen het heel mooi brengen, maar muziek zegt alles. Luister naar Dennis zijn podcast en kom in de mood voor zaterdag de 21e!Club ABE - Kosmopolitische nieuwe hotspot in Amsterdam
Dé nieuwe hotspot in het hartje van Amsterdam, opende met veel bombarie in september van dit jaar. De reacties van alle gasten zijn lovend, en het interieur is bij binnenkomst meteen imposant te noemen. Verdwaal in de wereld van luxe, kwaliteit en entertainment waarin Club ABE je meevoert. ABE is gevestigd in de Amstelstraat(verlengde van Rembrandtplein), en daarmee is de binnenstad van Amsterdam een nieuwe hotspot rijker!

Deuren & Tickets
De deuren van Club ABE openen om 23:00 uur, en blijven open tot in de vroege uurtjes. Tickets zijn alleen verkrijgbaar aan de deur. VIP Tafels zijn te reserveren via Mariska@ClubABE.com