Partyflock
 
­ Nederland

House-liefhebbend Utrecht danst voor Serious Request

gepubliceerd door , op
Benefiet voor Serious Request
4 december 2013
Donderdag 19 december krijgt house-liefhebbend Utrecht de kans om haar steentje bij te dragen aan 3FM's Serious Request. EKKO opent haar deuren voor een lekker avondje dansen op de rollende beats van Dagrust en Funky Deluxe.

Vele Utrechtse partijen slaan de handen in één om in het sfeervolle en intieme poppodium in het centrum van de stad een geweldige benefietavond neer te zetten. De dj's Arno, Bjorn Brand, Funky Deluxe, Gui Morijn, Vikash Chedoe en Sinuz trekken alles uit de kast om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

De volledige opbrengst van deze avond gaat naar het goede doel. Niet alleen het geld voor het entreekaartje, maar ook alle inkomsten van de garderobe, de donaties bij het toilet en zelfs een deel van de drankinkomsten. Dit kan alleen doordat iedereen zijn beste beentje voor zet, niet alleen de dj's, maar ook Deep Dish Chase voor de productionele ondersteuning, koop tickets voor de ticketverkoop, Interplast voor het drukwerk, Binnenverspreiding voor de verspreiding van het drukwerk en vijf enthousiaste studenten van de Event Academie welke dit initiatief hebben genomen onder de naam Tunez.

Dit alles is in het werk gesteld voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Hier moet zo snel mogelijk een einde aan komen!

Al met al belooft dit een bijzondere avond te worden waar je niet alleen een goed gevoel aan over houdt, maar ook nog eens heerlijk kan dansen.

Online kaartverkoop: €7,50 incl. fee via koop tickets (ook de fee komt ten goede aan Serious Request)