Partyflock
 
­

Headhunterz presents Hard with Style in de Melkweg

gepubliceerd door , op
Na een succesvol en bewogen 2013 kondigt Headhunterz vandaag de start aan van zijn plannen voor het nieuwe jaar. Op vrijdag 28 maart 2014 zal Headhunterz presents HARD with STYLE plaatsvinden in de Melkweg in Amsterdam. Kaarten voor dit evenement zijn nu verkrijgbaar.

Naast zijn eigen plaats in de top van de hardere stijlen te hebben geclaimt, richt Headhunterz zich ook op zijn eigen platform HARD with STYLE. De succesvolle podcast, het nieuwe label en een reeks evenementen brengen het beste van alle nieuwe en gevestigde namen uit de hardstyle scene samen. De line-up van Headhunterz presents HARD with STYLE zal binnenkort bekend worden gemaakt. Verwacht wordt dat het evenement zeer snel zal uitverkopen.

Als een van de snelst rijzende sterren uit de Nederlandse dance scene wordt Headhunterz internationaal op vele grote evenementen met open armen ontvangen. Festivals als Tomorrowland, Mysteryland, EDC, en een 15-daagse Amerikaanse tour maakten dit jaar onderdeel uit van zijn drukke agenda. Daarnaast gooiden zijn platen als 'Colors' met Tatu en 'United Kids of the World' met Krewella wereldwijd ook hoge ogen.

De aankondiging van Headhunterz presents HARD with STYLE is slechts het begin van de vele dingen die er voor 2014 gepland staan. Voor het laatste nieuws met betrekking tot dit evenement worden fans aangeraden de online kanalen van Headhunterz in de gaten te houden.

En wat de locatie betreft: de Melkweg is voor liefhebbers van hardere stijlen zeker geen onbekend terrein. Jaarlijks vindt hier in oktober het Hard Dance Event plaats met de afgelopen editie aansluitend een uitverkochte showcase van Psyko Punkz.

9 opmerkingen

Vet man, een hardstyle artiest, en dan evenementen als
Tomorrowland, Mysteryland, EDC,
op noemen. Zegt wel genoeg over hoe men over hedendaagse hardstyle denkt. Helaas.
Tweede persbericht binnen 24u, met Headhunterz in de titel. En ook hier zullen wel weer dezelfde voorspelbare reacties op komen als op die van gisteren :facepalm:
Uitspraak van Bobje op dinsdag 17 december 2013 om 14:28:
En ook hier zullen wel weer dezelfde voorspelbare reacties op komen als op die van gisteren :facepalm:

Inderdaad ja..
'Daarnaast gooiden zijn platen als 'Colors' met Tatu en 'United Kids of the World' met Krewella wereldwijd ook hoge ogen.'

In de Fox Kids hits top 20 ja, vooral die laatste plaat :').

Optie dit feest, Headhunterz zijn set op Decibel was goed genieten ! Feest wat hij gaf i.s.m. Be-At TV in maart was ook echt vet.
 
Uitspraak van T.immeh op woensdag 18 december 2013 om 13:52:
Feest wat hij gaf i.­s.­m.­ Be-At TV in maart was ook echt vet.­

+1

Is die set (audio) ergens te vinden?
Uitspraak van actief op woensdag 18 december 2013 om 14:25:
Is die set (audio) ergens te vinden?

Yes, zal de link hier even voor je plaatsen !

Astu: http://lsdb.nl/set/128147/headhunterz-hard-with-style-1-to-1-27-02-13.html
laatste aanpassing
 
Wait, ik las het verkeerd. Ik dacht zelf aan de Be-At TV ADE party in oktober, maar evengoed bedankt :D
Waar vroeger stond
representing his unique style at every major event including Defqon.­1 Festival, Hard Bass, Qlimax, In Qontrol and Decibel Outdoor Festival.­

Staat tegenwoordig
Festivals als Tomorrowland, Mysteryland, EDC, en een 15-daagse Amerikaanse tour

:facepalm:
Aanwezig :)