Partyflock
 
­ Nederland

Laatste BPM 2013: MC Ballenbreker B-day Bash

gepubliceerd door , op
BPM Black
4 december 2013
FeestBPM Black · MC Ballenbreker B-day Bash
Datumwoensdag 18 december 2013
LocatieDynamo Site
Na lange tijd is het dan eindelijk zover, het eerste officiële verjaringspartijtje van de vaste MC binnen BPM. Vanavond krijgen jullie de unieke kans om een glimp op te vangen van de wonderlijke, gruwelijk zagende wereld van MC Ballenbreker. Een wereld waarin snelle en keihard beukende kicks een gewoonte zijn en de vlijmscherpe snares je om de oren zullen vliegen. Muzikaal verzorgd door de grootste vrienden en idolen van MC Ballenbreker en vocaal geterroriseerd door de Ballenbreker himself, zal iedere terreurfreak op zijn wenken bedient worden.

Draidy zal de kelder van Dynamo vanaf zeven uur gaan vullen met de dikste terror die de mensheid ooit gekend heeft, tot aan de ziekste snares die ooit uit een drumstel zijn voortgekomen. Geen weg zal 18 december meer veilig zijn in Eindhoven en omstreken, maak jezelf daarom niet gek met wachten en kom gewoon meteen naar Dynamo. Het is woensdag, en heel Nederland weet wat dit eigenlijk betekend: Hakdag!

Fittonia & Cytrate zullen Draidy's snelheid vervolgen met frenchcore taferelen, die zij langzaam maar zeker richting mainstream hardcore zullen sturen. Dit sterrenteam heeft maar één opdracht: Jou meenemen in een reis door het doolhof dat de wereld van MC Ballenbreker heet!
De Mystery Guest zal deze avond voorzien van een flink portie beukende hardcore. Deze dj is zo groots dat BPM Productions zijn naam nog even stil zal houden, maar laat je daardoor vooral niet weerhouden. Deze koning van mainstream hardcore zal een keiharde set weggeven die naar maar één uitweg leid...

"Terreur in Uw eur!"
De laatste artiesten van deze avond hebben eigenlijk geen introductie nodig. Zij hebben de wereld al vele malen laten zien dat zij keiharde, geoliede ravemachines zijn. Met de grootste Goden uit de wereld van keiharde, smerige en vooral Ballenbrekende producties zal dit verjaringsfestijn op een beestachtige manier beëindigt worden door niemand minder dan Endonyx & Artek!

2 opmerkingen

 
Word goeie verjaardag dit (Y)