Partyflock
 
­ Nederland

Dit jaar nog één keer 7th Heaven met een extra dikke line-up

gepubliceerd door , op
7th Heaven
4 november 2013
Feest7th Heaven · The Saturday Night Edition
Datumzaterdag 21 december 2013
LocatieRodenburg Site
Nog één keer dit jaar 7th Heaven Events met een extra dikke line-up! Daarna moet je tot volgend jaar wachten...

De beste feesten vind je niet op maar om de feestdagen heen. En één van de allerbeste, daarvoor kom je op 21 december naar Club Rodenburg in Beesd, want daar zal een aantal top dj's jullie weer tot in de zevende hemel voeren! 7th Heaven Happy X-Mas Edition heeft hiervoor de beschikking over de grootste zaal in Club Rodenburg, dus maak je op voor een feest met minimaal 1200 leuke en gezellige feestgangers. Samen met tien dj's en een verrassende mystery guest, twee mc's en natuurlijk host en hostess Wim en Shirley gaat 7th Heaven Events met jullie de mooiste kerst in tijden beleven!

Het zijn toch elke maand weer de pareltjes, de feesten van 7th Heaven Events. Het vaste team van 7th Heaven Events zorgt er altijd voor dat iedereen zich van binnenkomst tot sluitingstijd welkom voelt en zich kan uitleven aan de geweldige sfeer die altijd bij dit feest aanwezig is. Niet alleen zorgen zij dat door de avond heen je het aan niets ontbreekt, ze staan ook altijd klaar om even mee te praten en genieten zichtbaar ook met jullie mee. Van het welkomstdrankje tot de veelvuldig rondgebrachte ijsjes en de bakjes met vers klaargemaakt fruit, je wordt aan alle kanten verwend.

Haal nu je kaartje
De laatste maand van het jaar is aangebroken en voor je het weet is het zover. Over anderhalve week staat 7th Heaven Events al voor de deur! Zoals altijd mogen de dames natuurlijk tot 23.30 uur gratis naar binnen, maar kom je later dan is het aan te raden nu alvast via koop tickets je kaartje in huis te halen en betaal je slechts € 12,50 en profiteer je van de voorverkoop-korting van €5.

Deze Happy X-Mas editie van 7th Heaven Events wordt natuurlijk nog sfeervoller aangekleed dan het altijd al is en zijn jullie allemaal welkom om samen een heerlijk en onvergetelijke muzikale kerstmis te vieren. De line-up ziet er in elk geval zeer verleidelijk uit! De Dj's zijn allemaal toppers en staan garant voor een feest waar je geen minuut stil kan blijven staan. Het beste dat 7th Heaven Events te bieden heeft samen op één feest op zaterdag 21 december!

Mystery Guest
En natuurlijk als grote verrassing een Mystery Guest! Is het een hij? Is het een zij? Of zijn het 'ze'? Je weet het niet maar het zal er zeker voor zorgen dat het een knaller van een feest gaat worden! Helaas heeft de organisatie de bruutste ondervragingstechnieken weerstaan en blijft het een groot mysterie.

Line-up:
*Mystery Guest*
Miss Melody
Ruben Vitalis
MEM
Melvin
Ed Mission
Ko-c
Lesley Styles
Mario Rivano
Ricky Housing
BeN-E
Mc's J en UB

Laat zien dat je ook komt en nodig al je vrienden uit want dit is de Happy X-Mas editie voor alle 7th Heaven Events liefhebbers! Zorg dat je op tijd bent om niets te hoeven missen en haal nu alvast je kaartje in huis om teleurstellingen te voorkomen. Zoals het er nu uitziet wordt het weer een 'full house'.

5 opmerkingen

Dit wordt weer een mega knaller zoals we van 7th Heaven gewend zijn! :bounce: :woop:
 
van mij mag het 21 dec zijn ,word weer een toppertje !!!!
Wij hebben er ook weer super veel zin in, om er samen met jullie weer een TOP feestje van te maken!! :banana: :banana:

En voor de dames die het nog niet weten...voor jullie is er GRATIS entree tot 23.30 uur...;-)De 21ste gaan we weer losss met z'n allen @7th Heaven!! :bounce::bounce:
laatste aanpassing
MC UB 2.0 :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Helemaal zin in!! Als ik de foto hierboven zie krijg ik al trek, zoveel bekende gezichten :D Tot volgende week mensen, het gaat snel de tijd :bounce: 7th Heaven here we come!
7th Heaven feestjes zijn altijd super!!
Leuke mensen, geweldige sfeer en mooie aankleding!
Wauw en dan ook nog eens een Kerstfeest! :cheer:
Dat wil ik zeker niet missen!!