Partyflock
 
­ Nederland

Line-up Down Under Festival 2014 bekend

gepubliceerd door , op
Het uitgaansgedrag van jongeren lijkt te zijn veranderd: minder op zaterdagavond naar het café op het Stratumseind en meer naar eendaagse festivals met bekende artiesten. Dat wordt ook gemerkt bij het muziekfestival Down Under, dat in 2014 opnieuw zal plaatsvinden op Strandbad De De IJzeren Man in Eindhoven. Vorig jaar trok het festival 6.000 bezoekers. De verwachting is dat dit aantal opnieuw overtroffen wordt in het nieuwe kalenderjaar.

Het festival Down Under is dé opening van het festivalseizoen. Op zaterdag 19 april 2014 vindt een nieuwe editie van dit festival plaats. Het festival kent een spetterende line-up met house én trance dj's. Grote namen zullen optreden, waaronder Sidney Samson, Rank 1, Bassjackers, Richard Durand, Gregor Salto en vele anderen. Ook in 2014 zullen hier de trends worden bepaald voor het nieuwe festivalseizoen.

Opnieuw is trance een belangrijk speerpunt van het evenement: een muziekstijl die relatief weinig wordt geprogrammeerd in Brabant. Toch heeft dit genre al veel grote namen voortgebracht en is het nog steeds ongekend populair. In de line-up is gekozen voor een mix van jong en oud. Hierdoor krijgt ook nieuw talent de ruimte om zich te profileren. De komende jaren zal dit centraal blijven staan bij Down Under.

De reguliere kaarten voor het festival kosten € 29,50. Maar er gelden ook verschillende kortingsmogelijkheden zoals VakantieVeilingen. De prijzen zijn bewust laag gehouden. Het doel is een festival te organiseren dat voor iedereen toegankelijk is. De prijs mag daarin geen belemmering zijn. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

De volledige line-up: