Partyflock
 
­ Nederland

Start ticketverkoop Edit Festival 2014

gepubliceerd door , op
Sinterklaas is weer voorbij. Met deze wind waait Kerst, Oud en Nieuw en de rest van de winter ook zo over en kan het festivalseizoen weer aanbreken. De lente is dichterbij dan je denkt! Tijd dus voor een update omtrent één van de eerste buitenfestivals van het jaar: Edit Festival.

Zaterdag 31 mei vindt alweer de derde editie van dit Haarlemse festival plaats. De vorige edities waren weertechnisch heel divers, maar beide uitverkocht en als uiterst geslaagd ervaren. Het intieme festival heeft vorig jaar bewezen ook met slecht weer een heerlijk technofestijn te zijn. Toch wordt uiteraard gehoopt dat de Veerplas, ook wel het PTT meertje, tijdens Edit zal schitteren in de zon als in 2012.

Edit Festival 2014 belooft wederom een creatief en gemoedelijk technofestival te worden, bestaande uit 5 stages bomvol internationale, nationale en lokale helden. De komende editie van Edit Festival kent dezelfde formule als voorgaande keren waarbij vooruitstrevende Amsterdamse en Haarlemse techno-organisaties garant staan voor een uniek festival. On & On, Schwung., Onderstroom en bRave slaan wederom de handen ineen, dit jaar tezamen met twee nieuwe stages: 'Edit presents..' en Reset.

Ticketverkoop start zaterdag 7 december 12:00 uur
Voordat de programmering kenbaar wordt gemaakt start zaterdag 7 december om 12:00 de voorverkoop waarbij een beperkt aantal early birds tickets beschikbaar zijn. De vroege vogel tickets, die vorig jaar binnen één week waren uitverkocht, kosten slechts € 22,50 en zijn verkrijgbaar via koop tickets en www.editfestival.com. Reguliere tickets kosten € 35,-.

Tickets (vanaf za 7 dec 12:00)
Early bird: € 22,50
Regular: € 35,-
Verkrijgbaar via koop tickets en www.editfestival.com

Meer info via Facebook en www.editfestival.com

1 opmerking

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4138, 1961}
Die kaartjes zijn leuke kerstcadeautjes ;-)!