Partyflock

Laatste editie van Conquest en Jumpforce reunion op 24 december

Laatste editie van Conquest en Jumpforce reunion op 24 december

anoniem gepubliceerd op
Conquest: End of existence (flyer)
FeestConquest: End of existence · Jumpforce reunion
OrganisatieConquest
LocatieHighstreet Site
Datumdinsdag 24 december 2013
StadHoogstraten
Op dinsdag 24 december (kerstavond) vindt traditiegetrouw een nieuwe editie van Conquest plaats. Helaas heeft de organisatie bekend gemaakt dat dit ook de laatste editie zal zijn. Conquest stopt er definitief mee.

De eerste editie vond vijf jaar geleden plaats en tien edities verder zijn ondertussen zowat alle bekendste harddance artiesten de revue gepasseerd: Headhunterz, Gunz for Hire, Noisecontrollers, Angerfist, Showtek, Wildstylez, Endymion, Frontliner, Korsakoff. Uiteraard vindt deze editie plaats in Highstreet, een club met een capaciteit van maar liefst 2500 personen, waar verscheidene grote events zijn ontstaan waaronder andere Bassleader en Nocturnal.

Voor deze laatste editie, met als toepasselijk thema End of existence, hebben we nog één keer een knaller van een line-up in petto!

+ Coone
+ Radical Redemption
+ Bass Modulators
+ Titan
+ Re-volt
+ Unsenses
+ Erazer vs Mindcollider
+ Pat B (Exclusive hardcore set)
+ Project Nightmare (Hardcore live act!)
+ The Soundkickz
+ Hosted by Mc B!E

De organisatie hoopt alle trouwe bezoekers nog éénmaal te mogen verwelkomen om van deze laatste editie een onvergetelijk feest te maken.

Jumpforce reunion feat. The site dreamteam!
De iets oudere bezoekers herinneren zich jumpforce nog zeker, donkere french tek en jump all night long, een afgeladen Highstreet die volledig losging en natuurlijk een sfeer om nooit te vergeten.
Op 24 december zal er in Hi-25 (de tweede zaal boven) een jumpforce reunion plaatsvinden en dit met het voltallige legendarische The site dreamteam! Het gaat hier natuurlijk over de zes residents van deze beruchte club aan de rand van het land:

+ Bjorno
+ Dark-E
+ Marcky
+ Pat B
+ Yorick
+ D-Vinity

Een unieke kans om de helden van deze legendarische club nog eens tezamen aan het werk te zien.

Wat kan je hier verwachten? Enkel en alleen de beste jump, french tek & classics uit de golden jump days. We hopen hier dan ook vele anciens terug te zien, mensen die in die legendarische tijden wekelijks feesten en clubs zoals Jumpforce / The site / Complex / The return / Hardjump / Zino / Re-loaded / Zalinaz afschuimden.

Je betaalt slechts éénmaal inkom voor beide feesten. Kaarten zijn niet verkrijgbaar aangezien de organisatie telkens enkel doorsale te voorziet, de deuren openen om 22:00u en sluiten pas om 6u / 6u30.

Highstreet, dat ook zeer populair is bij het Nederlandse publiek, ligt net over de Nederlandse grens (in België) en is zeer vlot bereikbaar via de E19 Breda-Antwerpen op slechts 20 min rijden van Breda. Bovendien is er voor de rokers een gans nieuwe rokersruimte voorzien, die volledig geïntegreerd is in de mainroom, zodat ook zij aan hun trekken komen, letterlijk en figuurlijk dan.

Meer info over Conquest vind je op www.conquestevent.com