Partyflock
 
­ Nederland

Focus met twee uur Radical Redemption

gepubliceerd door , op
Focus
22 november 2013
FeestFocus · The Lost City
Datumvrijdag 6 december 2013
WinactieFocus actiegesloten
LocatieLucky Site
Traditiegetrouw is het de eerste vrijdag van december wederom tijd voor Focus. Op vrijdag 6 december opent Lucky haar deuren voor Focus: The Lost City, waar niemand minder dan Radical Redemption centraal staat en maar liefst twee uur lang het geluidssysteem tot de limiet zal drijven. Uiteraard zal hij dit niet alleen doen.

Mainstage
De eer om de mainstage van dit jaar te openen is aan de local heroes van de Goatbusters, vorig jaar nog een van de winnende acts in de DJ Contest en dit jaar beloven ze Focus vanaf het begin te laten knallen. Ook de tweede act van de avond bestaat uit een duo. Het Zweedse Main Concern staat op Focus slechts voor de tweede in Nederland en zijn vooral bekend van hun sterke producties op het underground label Spoontech. Mis ze dus niet!

Na het Zweedse duo neemt een van de populairste duo's uit eigen land het muzikale geweld over, namelijk de Frequencerz. E-Force slaat de brug tussen het duo van Fusion en de twee uiterst harde uren van Radical Redemption. Hij staat bekend als de hardste act die hardstyle te bieden heeft en is op dit moment razend populair door zijn tweede album The Spell of Sin. Als Radical fan mag je deze twee uur durende set eigenlijk niet missen. Als klap op de vuurpijl komt 's werelds populairste hardcore act deze zware avond in stijl afsluiten: Angerfist.

Timetable
22:00-23:00 Goatbusters
23:00-00:00 Main Concern Zweden
00:00-01:00 Frequencerz
01:00-02:00 E-Force
02:00-04:00 Radical Redemption
04:00-05:00 Angerfist
MC Villain

Talentroom
De DJ contest is inmiddels gesloten en de winnaars zijn bekend. De volgende zes artiesten gaan proberen een eigen feestje te bouwen in de tweede zaal. Na het beluisteren van de demo's heeft de organisatie er vertrouwen in dat dit ook wel goed komt.

Line-up Talentroom
D-Forze & D-Stract
Diamanic
Hyper Activez
Malua
Maximumraver
The Shade

Kaarten
De kaartverkoop loopt hard. Het is daarom aan te raden om je ticket in de voorverkoop te scoren nu het nog kan. Normale kaarten zijn €12,50 (excl. fee) en VIP-Tickets zijn €25 en verkrijgbaar via koop tickets en alle Primera winkels in Nederland.

3 opmerkingen

Zin an ! Bruut geweld! Main concern en Radical Redemption en de Talent room:honger:
laatste aanpassing
Heerlijk dit, kan niet wachten!
was een dikke fissa. was wel beetje druk maarja.