Partyflock
 
­ Nederland

Sexed Up · Ghostriders op tweede kerstdag in Maassilo

gepubliceerd door , op
SeXed Up
15 november 2013
FeestSeXed Up · Ghostriders
Datumdonderdag 26 december 2013
WinactieSeXed Up actiegesloten
LocatieMaassilo Site
Early Birds opgelet: Op 26 december is Sexed Up terug in de Maassilo Rotterdam. Voor slechts €12,50 haal je nu een Early Bird ticket via www.sexedupworld.com. Wees er wel snel bij, want zoals gebruikelijk bij Sexed Up gaat de kaartverkoop hard!

Sexed up
Op 26 december 2013 keert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland terug naar de roots waar het vijf jaar geleden allemaal begon. Sexed Up heeft na een indrukwekkende reeks van uitverkochte edities in de meest bekendste clubs en de nummer 1 strandtent van het land bewezen keer op keer alle verwachtingen waar te maken.

Ghostriders
Deze extra grote editie staat in het teken van 'ghostriders – The future starts today not tomorrow'. Tegendraads en Eigenwijs nemen Dyna en zijn team je op 26 december mee op een 8 uur durende reis die alle verwachting overtreft. Breek uit die sleur want nu is het moment om alle remmen los te gooien en tegen de vaste stroming in te gaan. Sexed Up zet op 2e kerstdag de gevestigde orde op zijn kop. De beloning voor de opschudding die de Sexed Up stroming met zich meebrengt geeft, naast een geweldige nacht, iedere bezoeker na afloop een exemplaar van de gloednieuwe It's Dyna's Sexed Up 'the Mixtape' part 8!

Ghostriders for the night
Dyna [exclusive 3 hours set]
La Fuente
FS Green & MC Fit
Lucien Foort
Burak Yeter
Michael Mendoza
Stefan Vilijn
WaxFiend
Undercontrol
Superior
Rancido
Rudy Lima
D.E.F.
Richie Lee
Patrick Paul
Soul Pressure
Robin Selecta
Sebastian Floris
Live surprise acts
MC Ambush
Mc D-Jay

Tickets
De Sexed Up Ghostriders voorverkoop kaarten zijn verkrijgbaar via: www.sexedupworld.com / www.djdyna.com / www.maassilo.com / alle Primera winkels en Free Recordshops.

Early Bird tickets:€ 12,50 [ex.fee]
Presale tickets:€ 18,50 [ex.fee]




De vorige editie in de Maassilo Rotterdam (19.5.2013 'Dynamite') was compleet uitverkocht! Wacht daarom niet langer en haal je Sexed Up Ghostriders ticket op tijd.
Op donderdag 26 december 2013 start de deurverkoop om 23:00 aan het loket van de Maassilo.