Partyflock

Kick-off Outlaw in Amsterdam Studio's

 

Kick-off Outlaw in Amsterdam Studio's

anoniem gepubliceerd op
Outlaw (flyer)
FeestOutlaw · Stand Your Ground
OrganisatieThe Third Movement Site
DDC
LocatieAmsterdam Studio's Site
Datumzaterdag 21 december 2013
WinactieOutlaw actie, gesloten
StadAmsterdam
Van nature rebels. Een bestaan buiten de gevestigde orde. Levend aan de rand van de maatschappij komen de Outlaws tevoorschijn. Dwarsliggers, zelfbenoemde helden. 's Nachts als de duisternis is gevallen laten zij zich zien. Anoniem, op neer gekeken door de maatschappij en trots op hun bestaan. Alles om maar aan die ene obsessie te voldoen, hardcore!


Outlaw
Dutch Dance Company (DDC) en The Third Movement presenteren: OUTLAW. Gevestigd in de Amsterdam Studio's brengt Outlaw een nacht hardcore zonder limieten. Twee geluidsdichte areas voorzien van snoeihard geluid, een line-up met de grote en opkomende namen uit de scene en een publiek dat staat de springen voor die volgende klapper. Zaterdag 21 december markeert een keerpunt. Een hardcore confrontatie, één die op ontploffen staat. Outlaws, stand your ground!


De line-up zaterdag 21 december is een combinatie van overwegend nationale maar ook enkele internationale namen, opkomende talenten maar voornamelijk gerenommeerde headline artiesten.

In area 1 staan opgesteld in volgorde van opkomst: The Empire, The Viper, Angerfist Live, Promo, Tommyknocker, Nosferatu en MC Tha Watcher.
In area 2 gaat het er zo mogelijk nog wat rauwer aan toe, met achter de decks vanaf 00.00 uur: Sei2ure, Counterfeit, The Outside Agency, Deathmachine en Hellfish.

Amsterdam Studio's
De Amsterdam Studio's (adres: H.J.E. Wenckebachweg 173) mogen met recht een unieke evenementenlocatie genoemd worden. De oudste en meest roemruchte filmstudio van Nederland (opgericht in 1933 onder de naam: Cinetone Studio's, Hollands Hollywood) telt drie sync-sound stages met fantastische akoestiek. De locatie is goed bereikbaar en beschikt over een groot, gratis parkeerterrein. Meer informatie: www.amsterdamstudios.nl.


Voorverkoop: €22,50 via www.outlaw.nu en www.ddc-amsterdam.com

9 opmerkingen

Vet zeg! Maar helaas valt het samen met Bass Academy en dat is net effe iets dichterbij.­ Hopelijk volgende keer meer geluk.­
is dit dan de vervanging voor club r_­AW?
Zooooo die tweede area _o_
Uitspraak van WallMart op woensdag 6 november 2013 om 10:45:
vervanging voor club r_­AW

Neejoh :) TTM host alleen wat artiesten ;)
laatste aanpassing
Zijn ze de oude feesten van Cyndium aan het kopieren of zo?
Uitspraak van Albertino op woensdag 6 november 2013 om 20:33:
Zijn ze de oude feesten van Cyndium aan het kopieren of zo?

Misschien dezelfde locatie. Verder heeft dit weinig met Cyndium evenementen te maken dacht ik.