Partyflock
 
­ Nederland

K!CK komt naar Haarlem

gepubliceerd door , op
K!CK
10 oktober 2013
Zaterdag 16 november is het eindelijk weer prijs in Haarlem, Anyday Events is dan weer terug voor een succesvol evenement in de legendarische Patronaat! K!ck is de nieuwe sensatie van het team achter vele succesvolle feesten in het hele land. Het kon dus niet anders dan dat ze dit concept naar Haarlem zouden brengen! Zoals je gewend bent zal de Patronaat omgetoverd worden in een gaaf gedecoreerd dance-paleis en kun je een line-up verwachten waar je je vingers bij gaat aflikken!

De baas van de Nederlandse dansvloer is op dit moment zonder enige twijfel: Dyna! Echt elke club waar hij zijn opwachting maakt zit bomvol en gaat compleet los! Franky Rizardo hoort bij de grootste dj's van ons land en scoort hit na hit op het legendarische Defected label! Michael Mendoza heeft geen introductie nodig, ook hij is de man van dit moment en laat iedereen bewegen. Jamie Westland is uiteraard een beroemdheid die iedereen wil zien achter de draaitafels en ze kunnen je nu verklappen dat deze man nog veel van zich gaat laten horen de komende tijd.

Degene die ze echt even apart willen vermelden is Ziggy! Deze Haagse grootheid staat aan de vooravond van een gigantische internationale carrière! Momenteel is niemand minder dan Steve Aoki zodanig gecharmeerd van de sympathieke Ziggy dat hij maar liefst drie platen van hem released op zijn label Dim Mak. Iedereen kan wel op zijn vingers natellen dat deze jongen de Nederlandse top zeer snel zal inruilen voor de internationale!

Het feest zal compleet worden gemaakt door de Haarlemse Amirez en het is inmiddels wel duidelijk dat je dit event dus niet mag missen.

Haal nu je tickets via koop tickets of bij de Primera!